Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Οι οπαδοί της ανέβηκαν σε λόφο για να δουν τον αγώνα με την Αμπερντίν

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Οι οπαδοί της ανέβηκαν σε λόφο για να δουν τον αγώνα με την Αμπερντίν
Photo Credits: INTIME

Η UEFA είχε απαγορεύσει στους οπαδούς της Άιντραχτ την είσοδο τους στο γήπεδο της Αμπερντίν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αμπερντίν και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία, στον όμιλο όπου τερμάτισε πρώτος ο ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους «16» του Conference League. Αυτό ωστόσο δεν σταμάτησε τους οπαδούς της Άιντραχτ από το να ταξιδέψουν στη Σκωτία για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ούτε καν η απαγόρευση της UEFA σταμάτησε τους «τρελούς» Γερμανούς οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη χώρα για να παρακολουθήσουν, έστω και από… κάπως μακριά, την αναμέτρηση της ομάδας τους. Παρότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία είχε απαγορεύσει την είσοδο των οπαδών των «αετών» στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Πως; Ανεβαίνοντας σε έναν λόφο, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Αμπερντίν!

Δεκάδες οπαδοί της Άιντραχτ βρήκαν τον τρόπο να δουν τον αγώνα της ομάδας τους, καθώς βρήκαν έναν λόφο από όπου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να γίνουν αισθητοί. Μπορεί η ομάδα τους τελικά να ηττήθηκε ωστόσο σίγουρα οι Γερμανοί οπαδοί δεν θα ξεχάσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησαν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X