ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο φινάλε των ομίλων

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο φινάλε των ομίλων
Photo Credits: INTIME

Νοκ-αουτ ο Ζίβκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 14-12-23, 19:45), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League. Οι «ασπρόμαυροι», έχοντας 13 βαθμούς, έχουν κατακτήσει μαθηματικά την πρώτη θέση του 7ου γκρουπ και, παράλληλα, την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13-12-23) στη Νέα Μεσημβρία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρίθηκε ανέτοιμος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στην Ελσίνκι είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια,  Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ,  Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X