Premier League: Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ξανά ο Ντε Μπρόινε (ΦΩΤΟ)

Premier League: Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ξανά ο Ντε Μπρόινε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Κέβιν ντε Μπρόϊνε είναι ο πιο αρκιβοπληρωμένος παίχτης στη Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το 1992 και μετά έχουν μπεί πολλοί ποδοσφαιριστές στη κορυφή της λίστας με τους πιο ακρβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στη Premier League όπως και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Το ρόλο του πιο ακριβοπληρωμένου απόλαυσε για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν ο Κάρλος Τέβες, κερδίζοντας το ποσό των 290 χιλιάδων ευρώ μέσα στην εβδομάδα. Τη θέση του πήρε για τις επόμενες τέσσερις χρονιές ο Γουέιν Ρούνεϊ, βγάζοντας 348.000 κάθε 7 ημέρες.

Ο Αλέξις Σάντσες με τις 405.000 χιλιάδες την εβδομάδα είχε τη πρωτιά για δύο χρονιές. ενώ τη σεζόν 2021/2022 αυτή τη θέση κατείχε εννοείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που με την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαζε 557 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Από τότε μέχρι και σήμερα την πρωτιά απολαμβάνει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος κερδίζει εβδομαδιαίως το ποσό των 464 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X