Αλήθεια τι (και πού) ζούμε...;;;
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης μένει στην απόφαση για τιμωρία χωρίς κεκλεισμένων των θυρών από τα μπάχαλο στον Βόλο και ψάχνει λογική στο... παράλογο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τα μπάχαλα στον Βόλο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είχαμε την προσχεδιασμένη (αν κρίνουμε από τις μαρτυρίες τους στην ΕΛ.ΑΣ) εγκληματική επίθεση των οπαδών των ερυθρόλευκων στον Ρέντη προς τις αστυνομικές δυνάμεις, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας 31 ετών αστυνομικός να παλεύει για τη ζωή του και να έχει χάσει το πόδι του! Όλα αυτά τα παραπάνω προκάλεσαν την παρέμβαση της Κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όλων των ΜΜΕ αφού για σερί μέρες (δικαιολογημένα) απασχόλησαν την καθημερινότητά μας.

Μάλιστα είχαμε εκ νέου συσκέψεις για το θέμα της οπαδικής βίας, γιατί αν και γνωρίζουμε το γεγονός ότι ήταν ένα θέμα που προέκυψε από συγκεκριμένης ομάδας οπαδούς (τα δύο σερί περιστατικά) έπρεπε να το γενικεύσουμε σαν Κυβέρνηση, προκειμένου να μη την πλήρωση μόνο το κακομαθημένο του ελληνικού αθλητισμού. Είχαμε νέες ανακοινώσεις με ίδια μέτρα αλλά και τη τιμωρία όλων των οπαδών και ομάδων για τα γεγονότα που πρωταγωνίστησαν εκείνοι του Ολυμπιακού, στο όνομα της καταπολέμησης της οπαδικής βίας!

Έκλεισαν όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον για 2 μήνες τα γήπεδα για το βασικό λόγο ύπαρξής τους, τον κόσμο, με την επισήμανση “και βλέπουμε”! Την ίδια ώρα βέβαια συνέβη κάτι το πρωτοφανές, το μυθικό, το απίστευτο: εκδικάστηκε η μία υπόθεση στη δικαιοσύνη, αυτήν των επεισοδίων που έκαναν με ντου στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί του Ολυμπιακό στον Βόλο, με την απόφαση να κάνει λόγο για επιβολή προστίμου (80.000 ευρώ). Καμία τιμωρία έδρας φυσικά για τον Ολυμπιακό για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του… Χρειάζεται να το γράψω ξανά για να το εμπεδώσουμε όλοι; Νομίζω πως όχι…

Προσοχή δεν εστιάζω στην απόφαση για να αναδείξω την κάκιστη λειτουργία της δικαιοσύνης, ούτε να τα… χώσω στον Ολυμπιακό που πάλι έμεινε ατιμώρητος, καμία σχέση αφού προφανώς και καλά έκαναν για τα συμφέροντά τους και οι τακτικοί δικαστές το πήγαν με το γράμμα του νόμου, κάπου θα είχαν να πατήσουν στην υπεράσπιση. Είναι πασιφανές ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι τελείωσε το ματς κανονικά με τις πλάτες του Μπέου στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Δεν κατακρίνω την απόφαση του δημάρχου του Βόλου, ειλικρινά το λέω, ο καθένας αποφασίζει για την ομάδα του και εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.

Τι είχαμε, τι χάσαμε… Τίποτα!

Ωστόσο δύναται κάνεις να μας εξηγήσει γιατί τελικά τιμωρήθηκαν οι άλλες ομάδες ποδοσφαίρου, με κεκλεισμένων των θυρών για 2 μήνες, για επεισόδια τα οποία την ίδια ώρα κρίθηκαν από τη δικαιοσύνη ανάξια επιβολής τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα των οπαδών που τα έπραξαν; Δηλαδή έχει συμβεί ποτέ πουθενά αλλού αυτό το πράγμα σε παγκόσμιο επίπεδο; Αλήθεια τι (και πού) ζούμε;;; Μιλάμε για το απόλυτο θέατρο του παραλόγου σε τούτο το τόπο, δεν γίνεται να συναντηθούμε και να συναντήσουμε ποτέ τη λογική σε οτιδήποτε αφορά τη ζωή μας, προφανώς και στο ποδόσφαιρό μας…

Αυτή είναι η πραγματικότητα, με αυτή οφείλουμε να πορευτούμε, να δούμε το ποδόσφαιρό μας και να ελπίσουμε ότι θα φτάσουμε να πετύχουμε να επικρατεί η λογική και όχι η τρέλα! Μια αρχή έγινε και πολύ σημαντική προς τη σωστή κατεύθυνση σχετικά με τη διοργανώτρια αρχή και την προεδρία αυτής. Η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία ήρθε φυσικά μετά την είδηση της πρότασης μομφής των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη, μόνο καλό θα φέρει στον συνεταιρισμό και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διότι χειρότερα δεν γίνεται, επειδή δεν είχαμε τίποτα για να χάσουμε, πως το έλεγε το τραγούδι; τι είχαμε, τι χάσαμε… Τίποτα όμως!

Αλήθεια τι (και πού) ζούμε...;;;

Ειλικρινά όλο αυτό το διάστημα στην Superleague με την ανοχή των υπόλοιπων μελών του συνεταιρισμού, έγιναν μόνο βήματα προς τα πίσω, βασικά έπειτα από την εποχή του Μήνα Λυσσάνδρου στην προεδρία είχαμε μόνο βήματα προς τα πίσω. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρινάκης, τον οποίο παραίτησαν τελικά τα υπόλοιπα μέλη, η διοργανώτρια αρχή λειτουργούσε για να υπονομεύει το προϊόν της, δεν έχει προηγούμενο τέτοια κατάσταση. Απαξίωση, δυσφήμιση, ανακοινώσεις κατά του αντικειμένου που έπρεπε να υπηρετεί, δίχως μάλιστα να έχουν ενημερωθεί σχετικά τα μέλη του συνεταιρισμού.

Η κατάσταση ήταν η χειρότερη ever και αυτό αποδείχτηκε με τη σύμπραξη όλων για να οδηγηθεί σε παραίτηση. Το θέμα με νέο πρόεδρο να δουλέψουν με στόχο να αντιστρέψουν την κατάσταση άμεσα και να δουλέψουν για να πετύχουν, αν είναι εφικτό, στο να πάρει πίσω το μέτρο με το κεκλεισμένων των θυρών η κυβέρνηση νωρίτερα από ότι ανακοίνωσε! Υπάρχει ανάγκη αλλαγής της κατάστασης προκειμένου να προκύψει επιπλέον πρόοδος στο προϊόν που γνώρισε την απόλυτη -εκ των έσω- απαξίωση!

Αλήθεια τι (και πού) ζούμε...;;;

Υγ: Πως να πεις αντίο σε έναν μύθο…;;; Στ’ αλήθεια δεν έχω την απάντηση. Ο ήρωας του αγωνιστικού παραμυθιού της ΑΕΚ στα δικά μου μάτια και στη σκέψη μου. Οι ιστορίες που μας είπαν οι πατεράδες μας, στα 46 μου μόνο έτσι και μέσα από διάβασμα για εκείνον, θα προέκυπτε η δυνατότητα να τον μάθουμε. Μαζί με τον Σεραφείδη και κορυφαίο όλων Μιμή Παπαϊωάννου, θα βρίσκεται ήδη ο τεράστιος Κώστας Νεστορίδης και θα τους εξιστορεί την εμπειρία της επιστροφής στο Σπίτι μας και της κατάκτησης του νταμπλ σε αυτό! Θα είναι πάντα εδώ, πάντα στο γήπεδο μας, στο Σπίτι μας…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X