Champions League: Η Λανς άφησε εκτός Ευρώπης (2-1) τη Σεβίλλη - Ανώδυνη ισοπαλία (1-1) για Αϊντχόφεν και Άρσεναλ

Champions League: Η Λανς άφησε εκτός Ευρώπης (2-1) τη Σεβίλλη - Ανώδυνη ισοπαλία (1-1) για Αϊντχόφεν και Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Τι έγινε στα απογευματινά παιχνίδια του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυο αναμετρήσεις ξεκίνησε η 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εκτός Ευρώπης από τον Δεκέμβριο η Σεβίλλη, με τους Ισπανούς να γνωρίζουν καταδικαστική ήττα με 2-1 στη Γαλλία από τη Λανς, η οποία παίρνει το εισιτήριο για το Europa League.

Άρσεναλ και Αϊντχόφεν ήρθαν ισόπαλες 1-1 σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Ολλανδία.

Τα ματς

Η πολυνίκης του Europa League, Σεβίλη χρειαζόταν μόνο νίκη στο «Bollaert-Delelis» για να… κλέψει στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο και το «εισιτήριο» για τα play off εισόδου στους «16» του Europa League, όμως η Λανς όχι μόνο άντεξε στην πίεση των Ανδαλουσιάνων, αλλά πήρε και τη νίκη με 2-1 και θα συνεχίσει στην Ευρώπη, στέλνοντας τους Ισπανούς… σπίτι τους.Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, η Σεβίλη (που αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες) είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 57′ με το δοκάρι του Αντριάν Πεδρόσα.

Οι Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 63′ με εύστοχο πέναλτι του Φρανκόφσκι κι έφεραν το ματς στα… μέτρα τους.Οπισθοχώρησαν, ωστόσο, πολύ κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Ισπανούς να βγουν μπροστά, να φτάσουν στην ισοφάριση στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος και να πιέσουν ως το τέλος. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων η Λανς έκλεψε την μπάλα κι έφυγε στην κόντρα, ο Φουλζινί δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ και η γαλλική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση.

Την ίδια ώρα, στο «Philips Stadion» η Αϊντχόφεν και η Άρσεναλ έμειναν στο 1-1 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι ισορροπίες στην πρώτη και δεύτερη θέση είχαν διαμορφωθεί απ’ την προηγούμενη αγωνιστική, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά.

Ο Ενκέτια έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ στο 42′, με τον Φέρτεσεν να ισοφαρίζει στο 50′ σε ένα ματς που έμοιαζε από ένα σημείο και μετά περισσότερο με… προπόνηση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X