Ψέματα και για την χορηγία από τον Μαρινάκη στην Super League!

Ψέματα και για την χορηγία από τον Μαρινάκη στην Super League!
Photo Credits: INTIME

Κοντή μνήμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην επιστολή παραίτησής του από τη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ψέματα προτίμησε να αποχωρήσει από την προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν καν ψηφιστεί η πρόταση μομφής εναντίον του!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στην επιστολή που απέστειλε, προτίμησε να… κοκορευτεί για τα «κατορθώματά του» ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού, λέγοντας μάλιστα απροκάλυπτα ψέματα μέχρι και για την χορηγία του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του αναφέρει κατά λέξη: «Μέχρι σήμερα, ως Πρόεδρος της Λίγκας έφερα στο συνεταιρισμό, που ήταν στα όρια της διάλυσης, τη μεγαλύτερη ως τώρα χορηγία στην ιστορία της Super League, 9 εκατομμύρια ευρώ, που διασφάλισε τη συνέχεια της ύπαρξής του».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επειδή σίγουρα δεν είναι ανενημέρωτος, προτίμησε τα ψέματα για να… αναδείξει τις ικανότητές του, παρότι η χορηγία που έφερε στον συνεταιρισμό δεν είναι όχι η μεγαλύτερη αλλά ούτε καν η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της Super League.

Για την ιστορία και μόνο, το 2009 η χορηγία του ΟΠΑΠ στην Λίγκα έφτανε τα 22 εκατομμύρια ευρώ και το 2013 τα 12 εκατομμύρια ευρώ, πολύ πιο πάνω από τα όσα έφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X