UEFA: Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώνεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα

UEFA: Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώνεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Photo Credits: INTIME

Η UEFA γιορτάζει την 75η επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA, προκειμένου να γιορτάσει την 75η επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (10-12-23/ UDHR), θα χρησιμοποιήσει την εμβέλεια των αγώνων της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εμφανίζοντας ευδιάκριτα μηνύματα στον πίνακα περιμετρικά του γηπέδου που προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Θα συμβεί κατά τη διάρκεια των πολυαναμενόμενων αγώνων αυτής της εβδομάδας στο Champions League, Europa League, Europa Conference League και το UEFA Women’s Champions League.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο Sporting Chance Forum που φιλοξενήθηκε στο «Μέγαρο των Εθνών» των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας της UEFA Θοδωρής Θεοδωρίδης επιβεβαίωσε τη σταθερή δέσμευση της UEFA στα ανθρώπινα δικαιώματα:

«Σε αυτό το 75ο έτος της Οικουμενικής Διακήρυξης, στοχεύουμε να δώσουμε ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών γιορτάζοντας αυτό το σημαντικό ορόσημο κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων της UEFA διασυλλογικών αγώνων αυτής της εβδομάδας, μεταδίδοντας έτσι αυτό το θεμελιώδες μήνυμα στους οπαδούς που παρακολουθούν τους αγώνες μας καθώς και στα νοικοκυριά εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι πίνακες θα έχουν το hashtag #HUMANRIGHTS75 και το tagline «Ελευθερία, Ισότητα και Δικαιοσύνη για Όλους», που αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της UDHR. Αυτά τα μηνύματα θα εμφανίζονται εναλλάξ με άλλα βασικά μηνύματα της UEFA, όπως «PEACE», «#FOOTBALL».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X