Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου»
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπακς επικράτησαν των Μπουλς, σε ένα δύσκολο ματς, με 133-129 στην παράταση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι ο κορυφαίος της ομάδας του. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο «Giannis» μίλησε για τον αγώνα, ενώ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και πλέον δεν τον ενοχλεί, εάν θα είναι αυτός που θα πάρει τις επιθέσεις.

Ο Αντετοκούνμπο είπε μεταξύ άλλων:

«Θα υπάρχουν παιχνίδια και ομάδες όπου θα έχω τόσο μεγάλη προσοχή από την αντίπαλη άμυνα, που δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή να πάρω εγώ μια επίθεση. Έχω φτάσει πλέον σε ένα σημείο που το έχω αποδεχτεί αυτό. Πριν από 5 χρόνια, για παράδειγμα, μπορεί να με ενοχλούσε αυτό, αλλά τώρα δεν με νοιάζει.

Κάποιες φορές δεν είναι όλα γύρω από σένα, απλώς πρέπει να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Αυτό πρέπει να κάνει ένας ηγέτης. Κάποιες φορές θα χρειαστεί να πάρω 20 σουτ, άλλες όχι. Είναι μέρος της εξέλιξης ενός παίκτη. Σίγουρα σε αυτό βοηθά το γεγονός ότι έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Δεν είναι δύσκολο να δώσεις την μπάλα σε παίκτες με τέτοιο επίπεδο. Αν ήταν να την έδινα σε σένα, Έρικ (σ.σ. δημοσιογράφος), μπορεί να σούταρα από το κέντρο», είπε αστειευόμενος στον δημοσιογράφο του Athletic, Έρικ Νεμ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X