Αποφασίζουν την Τρίτη δια ψηφοφορίας οι διαιτητές αν θα επανέλθουν ή όχι στα ματς της Super League

Αποφασίζουν την Τρίτη δια ψηφοφορίας οι διαιτητές αν θα επανέλθουν ή όχι στα ματς της Super League
Photo Credits: INTIME

Ψηφίζουν την Τρίτη οι διαιτητές για το εάν θα επανέλθουν ή όχι στις υποχρεώσεις τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο ευχαριστημένοι δεν έμειναν οι διαιτητές απ’ όσα έγιναν και αποφασίστηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ωστόσο η ψηφοφορία τους θα αναδείξει το εάν θα γυρίσουν ή όχι στα γήπεδα.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Stoiximan Super League 1 σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr, δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Μάλιστα στις μεταξύ τους συζητήσεις τόνιζαν πώς άλλα είχαν ζητήσει από την ΕΠΟ και τους ανθρώπους της και άλλα πέρασαν μέσω της ΕΕΠ το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε δεύτερο επίπεδο υπάρχει μία ψηφοφορία που είναι να γίνει από Τρίτη και μετά (το πιο πιθανό την Τρίτη) προφανώς μεταξύ των διαιτητών αλλά και των βοηθών της πρώτη τη τάξει κατηγορίας. Από αυτήν τη ψηφοφορία θα ξεκαθαριστεί το εάν θα επανέλθουν ή όχι στα καθήκοντά τους και έτσι θα έχουμε και ορισμούς την Πέμπτη για να παιχθεί η αναβληθείσα 14η αγωνιστική της Λίγκας.

Πάντως εάν δεν παίξουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες ρέφερι το πρόβλημα με το πρόγραμμα θα γίνει πιο μεγάλο από ποτέ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X