Ζητάει και τα ρέστα ο Ολυμπιακός: «Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχαμε να εισπράξουμε από τη Χούντα!»

Ζητάει και τα ρέστα ο Ολυμπιακός: «Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχαμε να εισπράξουμε από τη Χούντα!»
Photo Credits: INTIME

Δεν φτάνει που εξαιτίας τους θα παίξουν όλοι κεκλεισμένων, ζητάνε και τα ρέστα στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσπαθούν να βγουν κι από πάνω στον Ολυμπιακό, θέλοντας να μετατραπούν από θύτες σε θύματα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για κεκλεισμένων στη Super League για 2 μήνες.

Στην ομάδα του Πειραιά… χαλάστηκαν καθώς η κυβέρνηση συμπεριέλαβε στους αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν με κόσμο κόντρα σε Ελσίνκι και Μακάμπι Χάιφα.

Ανθρωπος του Ολυμπιακού, μιλώντας στο sportal.gr, τόνισε πως παρόμοια συμπεριφορά είχε να δει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Πειραιά από την εποχή της… Χούντας!

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εχθρότητα της κυβέρνησης σε βάρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Στο πιο κρίσιμο ματς της ευρωπαϊκής μας πορείας, θα είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με κυβερνητική απόφαση. Πρωτοφανής και απαράδεκτη διάκριση! Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχε να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός από τη Χούντα», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας με αυτά τα λόγια ένα στίγμα για το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του Ολυμπιακού και ειδικότερα στα υψηλότερα κλιμάκια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X