Τότεναμ: Έφτασε τα 10 γκολ ο Σον για 8η σεζον στην Premier League

Τότεναμ: Έφτασε τα 10 γκολ ο Σον για 8η σεζον στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Ο Χιουνγκ Μιν Σον έφτασε τα 10 γκολ για όγδοη χρονιά στην Premier League και έβαλε το όνομα του ανάμεσα σε «θρύλους».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Τότεναμ έκανε ριζικές αλλαγές. Δύο από αυτές το τέλος της συνεργασίας με τον Χάρι Κέιν και η πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο πρώην αρχηγός πήρε μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να διεκδικήσει επιτέλους τίτλους, ο δε Ελληνοαυστραλός ανέλαβε τη δουλειά ως ένας φιλόδοξος προπονητής με νέες ιδέες. Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς επιλογές του παρελθόντος χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα.

Ο  Σον όμως έμεινε πίσω στο Λονδίνο για να αποτελέσει το σημείο αναφοράς. Παρά το γεγονός ότι μαζί με τον Κέιν δημιούργησαν ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αρκετός κόσμος περίμενε πτώση στα νούμερα του Νοτιοκορεάτη εξτρεμ, αφού οι εξωφρενικοί αριθμοί του βασίζονταν κυρίως στη συνεργασία με τον Άγγλο φορ.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Άγγελου Ποστέκογλου και η ποιότητα του ποδοσφαιριστή, όχι μόνο τον έκαναν πρωταγωνιστή, αλλά διατήρησαν σταθερές τις επιδόσεις του. Μόλις Δεκέμβρη μήνα στον θρίαμβο επί της Νιούκαστλ, ο Σον έφτασε τα δέκα τέρματα στη σεζόν. Επίτευγμα με διάρκεια, αφού το κατάφερε για όγδοη χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ταυτόχρονα μπήκε στη λίστα με μεγάλα ονόματα στο Νησί. Η κορυφή αυτής ανήκει φυσικά στον Γουέιν Ρούνει με 10+ γκολ σε 11 σεζόν. Ακολουθούν Φρανκ Λάμπαρντ σε 10, Σέρχιο Αγκουέρο και Χάρι Κέιν σε 9, Τιερί Ανρί και Σαντιό Μανέ σε 8. Ο Σον αφήνει το αποτύπωμά του στην Premier League, ενώ πιο ώριμος από ποτέ οδηγεί την Τότεναμ στην διεκδίκηση τίτλων.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X