«Τελειώνει» από την Super League ο Μαρινάκης - Πρόταση μομφής!

«Τελειώνει» από την Super League ο Μαρινάκης - Πρόταση μομφής!
Photo Credits: INTIME

Έρχονται εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το SDNA, με πρωτοβουλία ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τελειώνουν από την προεδρία της Λίγκας!

Πρωτοφανής κινητοποίηση των μεγάλων ελληνικών ΠΑΕ που δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι θεωρούν πρόβλημα την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ως επικεφαλής της Super League.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης ζητούν επί της ουσίας να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας ο Μαρινάκης καθώς προφανώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επί της ουσίας δηλαδή ο Μαρινάκης τελείωσε κι είναι μια πράξη που δεδομένα έχει τη δική της σημειολογία. Ειδικότερα όταν την υπογράφουν μαζί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αλλά και ΠΑΟΚ, Άρης! Με την όποια αντιπαλότητα υπάρχει να περιορίζεται εντός των 4 γραμμών του γηπέδου όταν το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X