Η απάντηση της κυβέρνησης για τους κατόχους διαρκείας: «Μας ενδιαφέρει να γυρίσει ο κόσμος με ασφάλεια»

Η απάντηση της κυβέρνησης για τους κατόχους διαρκείας: «Μας ενδιαφέρει να γυρίσει ο κόσμος με ασφάλεια»
Photo Credits: INTIME

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα διεξάγονται για τους επόμενους δύο μήνες, οι αγώνες της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και «πλήττονται» με την απόφαση να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες τα παιχνίδια της Super League.

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων, θα διεξάγονται για τους επόμενους δύο μήνες, οι αγώνες της Super League.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου (9/12).

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ενώ θα επεκταθεί και στις αναμετρήσεις των ομάδων Β που ανήκουν στις ΠΑΕ της Super League και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2.

Στο ερώτημα τι απαντά στους κατόχους διαρκείας που δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο για δύο μήνες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε : «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ενδεχομένως και την οργή και απογοήτευση κάποιων φιλάθλων, γιατί σε μια τέτοια απαγόρευση οι φίλαθλοι δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για αυτά που συμβαίνουν. Αφορά το σύνολο των γηπέδων, γιατί-να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας-δεν ξεκίνησαν τα επεισόδια την τελευταία εβδομάδα ή τα τελευταία χρόνια. Συμβαίνει πολλά χρόνια και όχι σε 1-2 συλλόγους ή στους οργανωμένους 1-2 συλλόγων. Δεν είναι η μοναδική παρέμβαση, δεν παίρνουμε απλώς μια οριζόντια απόφαση και δεν θα είχε καμία ιδιαίτερη αξία. Είναι μια συνολική παρέμβαση που η βάση της είναι η συνολική ποινική αντιμετώπιση ενδεχόμενων εγκληματικών διοργανώσεων. Για να διερευνηθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις, ποιοι τις ανέχονται και ποιοι τις υποθάλπτουν».

Αντιλαμβάνομαι τη στενοχώρια του κόσμου, αλλά είναι και η δική τους συνεισφορά για να λύσουμε επιτέλους ένα πρόβλημα. Μας ενδιαφέρει να επιστρέψει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων στα γήπεδα με ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή, μέχρι να εξασφαλιστούν οι προδιαγραφές που βάλαμε για αυτούς τους δύο μήνες, δεν είναι ασφαλής η παρουσία και των υπόλοιπων φιλάθλων. Ποιος μας λέει ότι δεν μπορούν να παρεισφρήσουν εγκληματικά στοιχεία στις υπόλοιπες θύρες. Δώσαμε χώρο και χρόνο και είδαμε πως δεν είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Θα μπορούμε να ξέρουμε πλέον πως στη συγκεκριμένη θέση κάθεται ο συγκεκριμένος φίλαθλος και η ευθύνη θα είναι προσωπική. Οι παρεμβάσεις είναι συνολικές, ξεκινούν από τη ρίζα του προβλήματος και μακάρι να φανούν αρκετές».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X