Μπαρτσελόνα: Νεύρα ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Ραφίνια για ένα φάουλ (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Νεύρα ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Ραφίνια για ένα φάουλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Άσχημο μοιάζει να βρίσκεται το κλίμα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα με τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνεχόμενα σκωτσέζικα ντους μπαίνει η Μπαρτσελόνα, καθώς μια εβδομάδα μετά το τεράστιο «τρίποντο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα»… προσγειώθηκαν απότομα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 4-2 από τη φοβερή και τρομερή Τζιρόνα.

Μια αναμέτρηση η οποία επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τα πολλά προβλήματα που έχει η Μπαρτσελόνα από τη μετάβαση σε άμυνα και επίθεση, καθώς η ομάδα του Μίτσελ σε κάθε κόντρα δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Το κλίμα ωστόσο στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Τσάβι, κάτι που αποδείχθηκε και χθες.

Συγκεκριμένα, σε ένα φάουλ που κέρδισαν οι «μπλαουγκράνα» στο δεύτερο ημίχρονο, Ραφίνια και Λεβαντόφσκι άνοιξαν κουβέντα σε υψηλούς τόνους. Ο Λεβαντόφσκι που είχε κερδίσει το φάουλ, είχε στήσει την μπάλα και είχε προετοιμαστεί για την εκτέλεση, με τον Ραφίνια ωστόσο να το εκτελεί «ετσιθελικά», αστοχώντας απελπιστικά.

Η κίνηση αυτή έφερε την αντίδραση του Πολωνού ο οποίος με χαρακτηριστικές κινήσεις και εκφράσεις έδειξε τη δυσαρέσκεια του και τον εκνευρισμό του, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ωστόσο να μη δίνει συνέχεια.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X