Είστε εντελώς ανίκανοι!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το νέο πολιτικό φιάσκο με αφορμή τα γεγονότα της Πέμπτης…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταρχάς θέλω να πω περαστικά στον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του στο κλειστό του Ρέντη. Μακάρι ο άνθρωπος να γλιτώσει, να γυρίσει γερός στο σπίτι του και να μην αντιμετωπίζει στο μέλλον κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πάμε τώρα στα ουσιαστικά. Το ελληνικό Κράτος οφείλει να προστατεύει τους πολίτες του. Ωστόσο όχι μόνο έχει αποτύχει παταγωδώς, αλλά επιβεβαιώνει σε καθημερινή βάση, πως δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε δύο γαϊδουριών άχυρα!

Έγινε η σύσκεψη το Σάββατο και θα βγάλουν τις ανακοινώσεις τη Δευτέρα… Δηλαδή θα κάνουν ένα άτυπο γκάλοπ, θα σφυγμομετρήσουν τις αντιδράσεις και μετά θα μας πούνε τι αποφάσισαν. Γελοιότητες στο τετράγωνο για να μην πω εις τον κύβο!

Άκουσα τον Υπουργό του Πολίτη τον κ. Οικονόμου να δίνει συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία για την ταχύτητα που έδρασε, εκτέλεσε την επιχείρηση στο κλειστό, συνέλαβε το δράστη που ομολόγησε. Πραγματικά ήταν εντυπωσιακό όλο αυτό μέσα σε 72 ώρες…

Αλήθεια αυτή η αστυνομία δεν είναι που το καλοκαίρι άφησε τους Κροάτες να σουλατσάρουν τα μισά Βαλκάνια, να φτάσουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, έδινε εντολές να τους αφήσουν να περάσουν και να τους «παρακολουθούν διακριτικά» μέχρι που έγινε το κακό; Μήπως θα ήθελε ο κ. Οικονόμου να μας πει κάτι για αυτό το γεγονός και ποιοι και πως τιμωρήθηκαν αυτοί που δεν έκαναν τίποτα με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος; Διότι για την περίπτωση του συναδέλφου τους, έδρασαν εξαιρετικά και αποτελεσματικά. Για την άτυχη γυναίκα στην Σαλαμίνα η Ελληνική Αστυνομία τι έκανε;

Διάβασα ότι είναι έξαλλος ο Πρωθυπουργός και έχει αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα, λόγω της οπαδικής βίας. Μάλιστα! Στις  6 Μαρτίου του 2023, ένας οπαδός βρέθηκε νεκρός μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ οπαδών της Μπλάκπουλ και της Μπέρνλι. Η μαζική συμπλοκή συνέβη λίγο μετά την λήξη του αγώνα, που έληξε 0-0, στην παμπ «The Manchsester» στο Μπλάκπουλ. Η αγγλική Κυβέρνηση δεν έκλεισε τα γήπεδα.

Στη Γαλλία στις 2/12/2023 ένας οπαδός της Ναντ βρήκε τραγικό θάνατο, αφού τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι στην πλάτη λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Νις κοντά στο γήπεδο. Η γαλλική Κυβέρνηση δεν έκλεισε τα γήπεδα!

Στις 7 Αυγούστου του 2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονήθηκε ο Μιχάλης από Κροάτες νεοναζιστές και «πράσινους» Έλληνες συνεργούς του. Η UEFA δεν σταμάτησε τα ματς, κάθε άλλο και τα γήπεδα δεν έκλεισαν. Τώρα οι φωστήρες της Κυβέρνησης αποφάσισαν να «δολοφονήσουν» τον αθλητισμό, επειδή κάποια κακομαθημένα δεν αντέχουν να μην κάνουν κουμάντο!

Τι έκανε αντ’ αυτού η Ελληνική Κυβέρνηση, η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Ελληνική Αστυνομία; Με καθυστέρηση συνέλαβαν 105 άτομα, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ, τους κράτησαν 4 μήνες στη φυλακή και τώρα τους αποφυλακίζουν με εγγύηση 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στη χώρα για αθλητικά γεγονότα!

Μιλάμε η τακτική «πονάει χέρι, κόψει χέρι», ζει και βασιλεύει και όλοι αυτοί πανηγυρίζουν που το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδείξουν ότι είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ένας ΔΡΑΣΤΗΣ που έχει ομολογήσει, έχει εξηγήσει τον τρόπο δράσης και υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί! Αντί λοιπόν ο δράστης να τιμωρηθεί με ταχύτατες διαδικασίες και μάλιστα παραδειγματικά, να συλληφθούν οι καθοδηγητές και να βρεθούν και οι ηθικοί αυτουργοί, η Κυβέρνηση επιχειρεί να «δολοφονήσει» τον αθλητισμό και να τιμωρήσει όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους πραγματικούς ενόχους!

Τι φταίει ο απλός φίλαθλος που έχει κάνει θυσίες για να πάρει ένα διαρκείας για να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα; Τι φταίει για παράδειγμα ο απλός φίλος όχι της ΑΕΚ, αλλά του Ολυμπιακού που πηγαίνει με την οικογένειά του να δει την ομάδα του σε κάθε άθλημα. Τι φταίει η ομάδα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Άρη στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ που ένας τύπος αποφάσισε να κάνει ότι του υπέδειξαν άλλοι 5, 10, 40;

Δε θα πάω καν στα υποθετικά σενάρια που κυκλοφορούν πως από όλη αυτή τη διαδικασία βγαίνει ένας κερδισμένος στο ποδόσφαιρο. Αυτός που χύνει τόνους τοξικότητας πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Διότι και απλά να το δεις, ποια ομάδα είχε να δώσει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας; Ποια ομάδα κινδυνεύει με νέα τιμωρία; Ποια ομάδα ευνοείται από τη διακοπή και αυτή τη συνθήκη που πάει να δημιουργηθεί; Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Του προέδρου της Super League που μετά τα γεγονότα με τον Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο Πανθεσσαλικό στο ματς με το Βόλο δεν έχει δώσει κανένα απολύτως στίγμα…

Το έγραψαν και άλλοι, θα το επαναλάβω και εγώ. Αν γίνει μία ληστεία με δολοφονική επίθεση σε τράπεζα, θα κλείσουν την τράπεζα; Θα κλείσουν τα σχολεία επειδή υπάρχει σχολική βία; Ή μήπως έκλεισαν τα… τρένα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη; Τι έκαναν μετά τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη και τον πόλεμο με τα τσεκούρια; ΤΙΠΟΤΑ! Το έγραψα και την Παρασκευή το βράδυ! Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X