«Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για προσφορά 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως σε Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)

«Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για προσφορά 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως σε Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οπαδική σελίδα της Τράμπζονσπορ αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση σε Τράμπζονσπορ και Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οπαδική σελίδα της Τράμπζονσπορ αναφέρεται πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 1,1 εκατ. ευρώ στον Μπακασέτα και ενδέχεται να χτυπήσει την πόρτα της τουρκικής ομάδας τις επόμενες ημέρες

Επιμένουν οι Τούρκοι για ΑΕΚ και Μπακασέτα με tweet σε οπαδική σελίδα της Τράμπζονσπορ να αναφέρει πως η Ένωση ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον παίκτη άνω του ενός εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, «η πρώην ομάδα του, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μπακασέτα» και εν συνεχεία γίνεται λόγος περί πρότασης που ετοιμάζεται να κάνει η Ένωση. Συγκεκριμένα, στο tweet αναφέρεται πως «η ΑΕΚ ετοιμάζεται να του κάνει προσφορά 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως».

«Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για προσφορά 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως σε Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)

 

Καταλήγοντας στο tweet υπογραμμίζεται πως «Η ΑΕΚ που παλεύει για το πρωτάθλημα, θέλει να πάρει δυνάμεις στην πορεία προς το τίτλο προσθέτοντας ξανά στο δυναμικό της το πρώην αστέρι της» και υπογραμμίζεται πως «η ελληνική ομάδα ενδέχεται να χτυπήσει την πόρτα της Τράμπζονσπορ τις επόμενες ημέρες».

Δείτε το tweet:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X