Ντροπή και αλητεία: Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι πρώτοι Κροάτες χούλιγκαν και… αποθεώθηκαν (VIDEO)

Ντροπή και αλητεία: Επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι πρώτοι Κροάτες χούλιγκαν και… αποθεώθηκαν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ντροπή και αλητεία... Οι Κροάτες χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν, επέστρεψαν στο Ζάγκρεμπ και αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντροπή προκαλούν οι εικόνες που φθάνουν από την Κροατία, όπου επέστρεψε την Κυριακή (10/12) το πρώτο γκρουπ αποφυλακισθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία επέφερε τον θάνατο του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Οι Κροάτες χούλιγκαν που έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να προκαλέσουν επεισόδια και να σκοτώσουν, έτυχαν… αποθεωτικής υποδοχής από συνοπαδούς τους που έσπευσαν στο αεροδρόμιο και φώναζαν το όνομα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ανάβοντας και καπνογόνα.

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, δήλωσε ότι δόθηκε εντολή στην Πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα να καλύψει τα έξοδα για την επιστροφή των συμπατριωτών του.

Κάτι που, βέβαια, διαψεύδουν οι οργανωμένοι της Ντινάμο (Bad Blue Boys), οι οποίοι τονίζουν ότι τα έξοδα -για την επιστροφή και όχι μόνο- των συνοπαδών τους καλύφθηκαν από δωρεές των φίλων της κροατικής ομάδας αλλά και άλλων συλλόγων της χώρας.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των Κροατών:

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X