Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη - «Αποφυλακίζονται ακόμα 50 χούλιγκαν, ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα δικαστικά έξοδα»

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη - «Αποφυλακίζονται ακόμα 50 χούλιγκαν, ποδοσφαιριστές καλύπτουν τα δικαστικά έξοδα»
Photo Credits: INTIME

Κάποιοι εκ των Bad Blue Boys ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η δημόσια κροατική τηλεόραση μετά τους 20 πρώτους χούλιγκανς που αφέθηκαν ελεύθεροι, θα ακολουθήσουν ακόμη 50.

Τουλάχιστον 20 χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τέσσερις μήνες μετά την κράτηση τους για τα θλιβερά επεισόδια που κόστισαν την ζωή στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκαν ήδη ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Κάποιοι εκ των Bad Blue Boys ζήτησαν από την κροατική πρεσβεία να εκδοθούν διαβατήρια για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους καθώς δεν έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ζήτησαν ακόμη και χρήματα για να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων. Μάλιστα σύμφωνα με τον δημόσιο κροατικό τηλεοπτικό σταθμό HTV, η κυβέρνηση της χώρας θα καλύψει το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι στο Ζάγκρεμπ.

«Η αστυνομία τους συνόδευσε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας μέχρι την Αθήνα και επιστρέφουν σήμερα. Δεν είναι όλοι από το Ζάγκρεμπ, ούτε πρόκειται για κάποιο οργανωμένο ταξίδι. Η κυβέρνηση τους βοήθησε όλους όλους αυτούς τους μήνες. Τα χρήματα που προορίζονται για τα δικαστικά έξοδα καλύφθηκαν από κάποιους Κροάτες ποδοσφαιριστές, ενώ η κυβέρνηση, αλλά και ιδιώτες θα πληρώσουν τα αεροπορικά εισιτήρια», τονίστηκε σε ρεπορτάζ της κροατικής τηλεόρασης σημειώνοντας πως έχει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους για ακόμη 50 Κροάτες χούλιγκανς μέσα στις επόμενες μέρες. Συνολικά οι Κροάτες συλληφθέντες ήταν 102.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X