Ο Βασσάρας προσπαθεί να εξηγήσει ακόμη ένα πέναλτι που δεν έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Βασσάρας προσπαθεί να εξηγήσει ακόμη ένα πέναλτι που δεν έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα αδικαιολόγητα προσπαθεί να εξηγήσει ο Κύρος Βασσάρας σε συνέντευξή του με ακόμα μια φάση κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά έχουν μαζευτεί τα σφυρίγματα του Κύρου Βασσάρα κατά της ΑΕΚ με τον ίδιο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στους Betarades χθες αναφέρθηκε στο… ιστορικό πέναλτι που δεν έδωσε ποτέ στον Χρήστο Μπούρμπο μέσα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Ενα πέναλτι που αν είχε δοθεί και η ΑΕΚ σκόραρε, εξασφάλιζε την συμμετοχή της στα προκριματικά του UEFA Champions League της επόμενης χρονιάς.

Ωστόσο μίλησε και για μια ακόμα φάση, ακόμα πιο εξώφθαλμη που είναι να απορεί κανείς πώς δεν σφύριξε πέναλτι. Είναι σε ένα ματς Εργοτέλης-ΑΕΚ στο Παγκρήτιο τον Φλεβάρη του 2007. Στην πρώτη φάση του ματς, στο 10ο δευτερόλεπτο, ο Παναγιώτης Κονέ μπαίνει μέσα στην περιοχή και δέχεται ένα τάκλιν (τσεκουριά κανονική) από πίσω. Ο Βασσάρας όμως είχε χάσει τη φάση και δεν έδωσε τίποτα.

Στη συνέντευξή του προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφασή του λέγοντας: «Είναι ένα πέναλτι στον Κονέ. Μιλάμε πεναλντάρα, βγάζει μάτια. Και λέω, ”πώς δεν το είδα ρε;”. Αλλά ήτανε τέτοια η πορεία της μπάλας -εγώ είμαι πίσω ακριβώς- και βλέπω αυτή την πορεία. Κι ένας διαιτητής αυτό πρέπει να κάνει. Όχι να μην δίνει πέναλτι. Αλλά όταν δεν ξέρει κάτι να μην τιμωρεί. Εγώ ήμουν πάντα αυτής της φιλοσοφίας. Αν έχω δει κάτι και πιστεύω ότι είναι πέναλτι, θα το δώσω ό,τι κι αν μου πούνε. Αν όμως δεν έχω πλήρη απόφαση, δεν μπορώ να τιμωρήσω με ένα πέναλτι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betarades.gr (@betarades.gr)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X