Αργεντινή: Σοκαριστική επίθεση σε γήπεδο, 62χρονος διαιτητής μαχαίρωσε παίκτη!

Αργεντινή: Σοκαριστική επίθεση σε γήπεδο, 62χρονος διαιτητής μαχαίρωσε παίκτη!
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζει η δολοφονική επίθεση διαιτητή ερασιτεχνικού αγώνα στην Αργεντινή, ο οποίος μαχαίρωσε νεαρό ποδοσφαιριστή στο στήθος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονίζει η δολοφονική επίθεση διαιτητή ερασιτεχνικού αγώνα στην Αργεντινή, ο οποίος μαχαίρωσε νεαρό ποδοσφαιριστή στο στήθος και λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή!

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή και διαιτητή σημειώθηκε εν ώρα ερασιτεχνικού αγώνα, με τις εξελίξεις να έχουν σοκάρει την κοινή κοινή γνώμη στην Αργεντινή.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κινητού ενός εκ των θεατών, μια φραστική αντιμαχία μεταξύ των δυο ανδρών πήρε πολύ γρήγορα τρομακτικές διαστάσεις, με τον 62χρονο ρέφερι να μαχαιρώνει στο στήθος τον 21χρονο!

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον πνεύμονα και διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τον θείο του θύματος λίγο αργότερα να επιβεβαιώνει πως ο ανιψιός του «σώθηκε από θαύμα».

Από την πλευρά της η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και άνοιξε έρευνα για το περιστατικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X