Μπάγερν: O Toύχελ επικοινώνησε με τον Αραούχο

Μπάγερν: O Toύχελ επικοινώνησε με τον Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως μίλησε με τον Ρόναλντ Αραούχο για να συζητήσουν μια πιθανή μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κάνει δικό της τον Ρόναλντ Αραούχο και σε αυτή την αποστολή θα βοηθήσει και Τόμας Τούχελ.

Όπως αποκαλύπτουν οι Γερμανοί, ο ίδιος ο Τόμας Τούχελ επικοινώνησε με τον Αραούχο και του εξέφρασε την επιθυμία του να τον έχει στην ομάδα, ακόμα και μέσα στον Γενάρη που έρχεται. Η Μπάγερν θέλει σαν «τρελή» τον 24χρονο και ο Τούχελ φέρεται να είπε στον Αραούχο ότι εάν δώσει εκείνος το «οκ», τότε ο σύλλογος θα κινηθεί με επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έχοντας τη διάθεση να φτάσει σε υπέρογκα ποσά για να έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

 
Η στάση της Μπαρτσελόνα
Βέβαια, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η μεταγραφή. Ο Αραούχο έχει ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ με την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θέλει ούτε καν να μπει σε συζητήσεις τη δεδομένη στιγμή.

Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα τονίζουν ότι οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν στην Μπάγερν ότι εάν θέλει τον Αραούχο, θα πρέπει να σπάσει τη ρήτρα, καθώς το κλαμπ δεν είναι διατεθειμένο να συζητήσει για τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Τσάβι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X