Η κυβέρνηση συζητά για άρση σε όλα τα σπορ

Μητσοτάκης: «Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει - Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο»

Η κυβέρνηση σκέφτεται να διακόψει όλα τα αθλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση με την κυβέρνηση σκέφτονται να διακόψουν όλες τις διοργανώσεις σε όλα τα σπορ, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκο στο βόλει, αλλά και σε άλλα παιχνίδια με πρωταγωνιστές οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό του δελτίο, η κυβέρνηση μετά τα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεκόπησαν (με Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και το χθεσινό στο βόλεϊ που είχε ως τραγική εξέλιξη να βρίσκεται σε κώμα ο άτυχος αστυνομικός) εξετάζει την πιθανότητα να ληφθούν πάρα πολύ σοβαρά μέτρα.

Μάλιστα, μία από τις προτάσεις που θα «πέσει» στο τραπέζι και θα συζητηθεί ως πιθανή λύση δεν είναι άλλη από τη διακοπή όλων των αθλημάτων τουλάχιστον έως το 2023 και… βλέπουμε.

Οι συνεχείς διακοπές των αγώνων του Ολυμπιακού και τα όσα τις «συνοδεύουν» έχουν προκαλέσει στο κυβερνών κόμμα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σοβαρότατο προβληματισμό, με τίποτα πια να μην αποκλείεται.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X