Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Μητσοτάκης: «Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει - Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο»

Συγκαλεί σύσκεψη αύριο Σάββατο ο Μητσοτακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη και τον τραυματισμό αστυνομικού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο (9-12-23) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψή, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα λάβουν μέρος οι: Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Βρούτσης.

Όπως γίνεται γνωστό θα συζητήσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για τη ριζική αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Οικονόμου: «Ο αστυνομικός δέχτηκε δολοφονική επίθεση και δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/12) ανέφερε πως ο αστυνομικός δέχθηκε δολοφονική επίθεση και δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Αυτή τη στιγμή η έννοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ. Προσευχόμαστε για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Ο αστυνομικός μας δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Είναι ζήτημα νομιμότητας και είναι ζήτημα δικαιοσύνης».

«Η ελληνική αστυνομία εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως και το σύνολο της κοινωνίας πληρώνει βαριά την οπαδική βία. Την βία με οπαδικό υπόβαθρο από αγέλες χούλιγκαν. Η αντιμετώπιση αυτών των εγκληματικών οργανώσεων, οφείλει και πρέπει να είναι διαρκής. Αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, αυτές οι αγέλες χούλιγκαν, δεν αξίζει και δεν πρέπει να βρίσκουν καμία στήριξη από κανέναν στην ελληνική κοινωνία. Μόνο έτσι, θα εξαρθρωθούν και θα απομονωθούν. Θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου που παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε, έσπευσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κρατήσουν στην ζωή τον αστυνομικό», κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την επίθεση στον αστυνομικό

Υπενθυμίζεται ότι την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα επεισόδια στου Ρέντη και ο σοβαρός τραυματισμός του Αστυνομικού από χούλιγκαν. Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η εισαγγελία του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας έδωσε παραγγελία στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά ζητώντας τη διενέργεια έρευνας και την εποπτεία της έρευνας που διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X