Τσεπέλης (συνεργάτης Πλάθα): «Η ΑΕΚ Betsson θέλει δύο νίκες για να εξασφαλίσει την παρουσία στο F8 του Κυπέλλου»

Τσεπέλης (συνεργάτης Πλάθα): «Η ΑΕΚ Betsson θέλει δύο νίκες για να εξασφαλίσει την παρουσία στο F8 του Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Ο συνεργάτης του Ζοάν Πλάθα στην ΑΕΚ Βαγγέλης Τσεπέλης μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης με το Μαρούσι

Μία μέρα πρίν τον αγώνα της ΑΕΚ Betsson με το Μαρούσι (9/12, 20:15) στα Άνω Λιόσια για την Basket League. Ο συνεργάτης του Ζοάν Πλάθα Βαγγέλης Τσεπέλης μίλησε για την σημασία της αυριανής αναμέτρησης, την φόρμα στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα αλλά και τους στόχους της μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αναλυτικά:

«Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Στην Ευρώπη περάσαμε απευθείας στη φάση των «16» του BCL, μετά και την τελευταία νίκη μας επί της Ντιναμό Σάσαρι, και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, με νίκες ειδικά στον πρώτο γύρο, για να κλείσουμε θέση σε ακόμη ένα στόχο μας, το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόντρα στο Μαρούσι θα χρειαστεί να παλέψουμε, για να βγούμε νικητές. Πρόκειται για μία ομάδα, με έμπειρες μονάδες, όπως είναι για παράδειγμα ο Χάρης Γιαννόπουλος, ένας αθλητής, που βασίζεται στο επιθετικό «transition». Πρέπει να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, έτσι ώστε να βάλουμε τα θεμέλια της νίκης. Σ’ αυτή την προσπάθεια, θέλουμε σύμμαχο τον κόσμο μας, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του 2023».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X