Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (8/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (8/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Αν έλεγε κάποιος πριν την έναρξη της σεζόν ότι η Γιουβέντους θα έχει συγκεντρώσει 33β. μετά από 14 αγωνιστικές, όσους και τη σεζόν 2016-17, που κατέκτησε τον έκτο από τους εννιά διαδοχικούς τίτλους, θα τον κοιτούσαν, αν μη τι άλλο, περίεργα! Κι όμως, οι «μπιανκονέρι», χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα και να «πείθουν» με όλες τις εμφανίσεις τους, είναι άκρως αποτελεσματικοί και είναι ουσιαστικά οι μοναδικοί που καταδιώκουν την Ίντερ στη μάχη του τίτλου, όντας στο -2 από την αντίπαλό τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια της φετινής σεζόν, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μόντσα. Όλα έδειχναν ότι το γκολ του Ραμπιό από το 12’ θα έφτανε για το διπλό, όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, δέχθηκε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, έβγαλε αντίδραση με σωστό τρόπο και χάρη σε τέρμα του Γκάτι στο 90’+4’ πήρε τη νίκη με 2-1. Παραμένουν εκτός πλάνων οι Ντε Σίλιο (μπακ), Γουεά (μπακ/χαφ), συν τους Πογκμπά (μέσος) λόγω ντόπινγκ και Φατζόλι (μέσος) λόγω τιμωρίας για παράνομο στοιχηματισμό. Εντός έδρας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Με… κομμένα φτερά ταξίδεψε στο Τορίνο η Νάπολι. Η περυσινή πρωταθλήτρια, η οποία βραβεύτηκε την Τετάρτη (6/12) ως η καλύτερη ομάδα της περυσινής σεζόν στα βραβεία που διοργάνωσε η «Gazzetta dello Sport» προέρχεται από την βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την Ίντερ. Είχε τις στιγμές της, αλλά, η αντίπαλός της ήταν ώρες-ώρες μια κλάση ανώτερη. Η αλήθεια είναι ότι το ματς έμοιαζε με παράδοση-παραλαβή, αλλά, ας μην προτρέχουμε, αφού υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Πάντως, οι «παρτενοπέι» είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, θεωρώντας ότι στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ, ενώ δεν τους δόθηκε και ένα πέναλτι. Η δεύτερη αλήθεια είναι πως αυτή ήταν η βαρύτερη ήττα στο γήπεδό τους από τους «νερατζούρι» μετά το 1977 και το έκτο διαδοχικό παιχνίδι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» σε πρωτάθλημα και Champions League που μένουν μακριά από τη νίκη! Μακριά από αυτό η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι τα πάει καλύτερα, όπως φαίνεται από τις 16 νίκες σε 24 εξόδους μέσα στο 2023! Τιμωρημένος είναι ο Καγιούστε (μέσος), ενώ παραμένουν τραυματίες οι Ολιβέρα (αρ. μπακ) και Μάριο Ρουί (αρ. μπακ). Την Τρίτη (12/12) υποδέχεται τη Μπράγκα στο Champions League.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου (21:15): Έκανε πολύ καλή προσπάθεια αμυντικά και στα ριμπάουντ απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ, απέφυγε τα λάθη, όμως του έλλειψε η ευστοχία για να κάνει την υπέρβαση. Έτσι, υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε σε ρεκόρ 6-6 στην Euroleaue. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα κάνει την τέταρτη εντός έδρας ήττα σε οκτώ αγώνες στο ΣΕΦ και θα μείνει πίσω στην μάχη της εισόδου στα πλέι οφ. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα παραμένει ο τραυματίας Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Βαλένθια. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς, Φίλιπ Πετρούσεφ. «Αντιμετωπίζουμε μια φορμαρισμένη ομάδα με πολύ καλό ρόστερ», δήλωσε για την αποψινή αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι «ερυθρόλευκοι», σκοράρουν μέσο όρο 78,1 πόντους και δέχονται 76,3, όμως αν είναι στοιχειωδώς εύστοχοι, μπορούν καλύτερη επιθετ8ική παραγωγή απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Μπάγερν. Παίζοντας την γνωστή καλή τους άμυνα, μπορούν να περιορίσουν τα ατού των φιλοξενούμενων και έτσι να φτάσουν σε μια νίκη με περισσότερους από έξι πόντους διαφορά.

 

Πως παίζεται το πόκερ

 

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου (21:15): Έστω και αν χρειάστηκε την παράταση, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ολίμπια Μιλάνο στο Μόναχο και να φτάσει στις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague. Έτσι, το ρεκόρ της έχει πλέον απόλυτη ισορροπία (σ.σ. 6-6) και όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα κείμενα, ανεβαίνει συνεχώς αγωνιστικά, έχοντας περισσότερο την προπονητική «σφραγίδα», του Πάμπλο Λάσο. Μάλιστα παίζει και με απουσίες που εκτός απροόπτου θα έχει και σήμερα, καθώς παραμένουν εκτός οι σημαντικοί, Μπολμάρο, Ομπστ και Λούτσιτς. Αυτό ίσως είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να κρατήσουμε, καθώς δεύτερο ματς σε 72 ώρες με τόσο «κοντό» rotation δύσκολα θα βγάλει εις πέρας. Επιθετικά έχει μέσο όρο 80 πόντους ανά παιχνίδι, χωρίς να μετράνε φυσικά οι παρατάσεις που έχει παίξει, ενώ στην άμυνα δέχεται 81,2. Απέναντι στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα προσεγγίσει την επιθετική της παραγωγή, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να ηττηθεί.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X