Daily Mail για Μαρινάκη: «Ίδια νοοτροπία όταν πετάει σκουπίδια και όταν διώχνει προπονητές»

Εισαγγελική παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός - Κάλεσε για εξηγήσεις τον Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Θα είναι ελάχιστη παρηγοριά στον Κούπερ ότι ο εργοδότης του προσέλαβε αυτή την εβδομάδα τον πέμπτο προπονητή σε 14 μήνες στον Ολυμπιακό, γράφουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» σχολιάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Στιβ Κούπερ από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά όχι οι οπαδοί της ομάδας.

«Φαίνεται ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης υιοθετεί παρόμοια προσέγγιση όταν πετάει τα σκουπίδια και όταν διώχνει προπονητές. Μετά την ήττα από τη Φούλαμ την Τετάρτη η διαπίστευση του ιδιοκτήτη βρέθηκε σε έναν φράκτη κοντά στο Κρέιβεν Κότατζ.

Αν αυτό δείχνει ότι βράζει αίμα στον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας, τότε θα είναι ελάχιστη παρηγοριά στον Στιβ Κούπερ ότι ο εργοδότης του προσέλαβε αυτή την εβδομάδα τον πέμπτο προπονητή σε 14 μήνες στον Ολυμπιακό» αρχίζει το σχετικό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας.

Σε αυτό καταγράφεται η αποθέωση που βίωσε ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ από τους οπαδούς της ομάδας του, παρά την ήττα, και σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν εκεί για να δει τη στήριξη των φιλάθλων προς τον Κούπερ.

Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είχε αποχωρήσει πριν από τη λήξη του αγώνα και, μάλιστα, η διαπίστευσή του βρέθηκε πεταμένη έξω από το γήπεδο της Φούλαμ.

«Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Ουαλός έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να σώσει τη δουλειά του, στη Γουλβς το Σάββατο, αλλά ο Μαρινάκης δεν είναι γνωστός για το ότι αφήνει πολύ το νερό να κυλήσει πριν διώξει έναν προπονητή.

Και εκεί έγκειται η σύγκρουση και μαζί της μια ενδιαφέρουσα δυναμική – τα ένστικτα του Μαρινάκη είναι διαφορετικά με αυτούς που πηγαίνουν να παρακολουθήσουν την ομάδα» συνεχίζει το δημοσίευμα σημειώνοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να πάει κόντρα σε αυτό που θέλουν οι οπαδοί αν τελικά πάρει την απόφαση να διώξει τον Κούπερ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X