Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ - Νίκησε με 1-0 τον Βόλο που φωνάζει δικαίως για τη διαιτησία

Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ - Νίκησε με 1-0 τον Βόλο που φωνάζει δικαίως για τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 1-0 τον Βόλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Φωνάζει δικαίως ο Βόλος για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 1-0 του Βόλου στην Τούμπα με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δικαίως για τη διαιτησία και δη για το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στο 69′ για επιθετικό φάουλ (σ.σ. δεν υπάρχει πουθενά) στον Βιεϊρίνια.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ήθελε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 8′ οι Θεσσαλοί βρήκαν ωστόσο δίχτυα με τον Ενγκίν, ωστόσο ήταν καθαρά εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε. Ο Δικέφαλος κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Βόλου.

Στο 13′ ο Σάστρε εκτέλεσε άστοχα εκτός περιοχής, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντεσπόντοβ πήρε μία κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 23′ ο Μουργκ ξανά με τελική εκτός “κουτιού” προσπάθησε να απειλήσει, αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 39′ ο ΠΑΟΚ είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ είχε μεν την κατοχή, όμως δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα του Βόλου. Τελικά, ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ντεσπόντοβ πάτησε στην περιοχή μετά από ωραία μπαλιά του Κωνσταντέλια, ο Κίτσος τον γκρέμισε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση στο 45+2′ και ευστόχησε για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε πιο δυναμικά, επιχειρώντας να απειλήσει τον ΠΑΟΚ. Όμως, δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους, με την άμυνα του Δικεφάλου να αντιδράει καλά.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έψαχνε τις στιγμές του στον χώρο, όμως δεν κατάφερνε να φτιάξει μεγάλες ευκαιρίες. Στο 71ο λεπτό ο Βόλος βρήκε δίχτυα με τον Μωραΐτη, μετά το γύρισμα του Κίτσου, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Δύο λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλοί απείλησαν ξανά, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά πάλι του Μωραΐτη.

Μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες τελικές, κυρίως εκτός περιοχής. Στο 79′ ο Κωνσταντέλιας απείλησε από μακριά, με τον Κόστιτς να μπλοκάρει, ενώ ο Μουργκ επίσης δοκίμασε το πόδι του. Μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση στο σκορ και ο Δικέφαλος έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67′ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75′ Τόμας)
ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ταχάτος (46′ Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62′ Μωραΐτης), Ενγκίν (58′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Ασλανίδης), Γκαρσία (85′ Μπερτόγλιο)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X