Το τρομερό στατιστικό που στέλνει τη Λιόν ήδη στη Ligue 2!

Το τρομερό στατιστικό που στέλνει τη Λιόν ήδη στη Ligue 2!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν λέει να ορθοποδήσει η Λιόν, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (06/12) υπέστη την 9η ήττα, 3-0 από τη Μαρσέιγ, και τρίτη συνεχόμενη στο γαλλικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να είναι ουραγός και ο υποβιβασμός να της κλείνει… το μάτι.

Οι δύο αλλαγές προπονητή από το ξεκίνημα της σεζόν και η χειρότερη άμυνα με 27 γκολ παθητικό λένε ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας για την αγωνιστική κατρακύλα των Γκον. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ένα τρομερό στατιστικό που δεν έχει καταφέρει να υπερβεί κανένας σύλλογος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Opta, καμία από τις τελευταίες 14 ομάδες που έχουν συγκεντρώσει 7 ή λιγότερους βαθμούς μετά από ήταν ολοκλήρωση της 14ης “στροφής” της Ligue 1, δεν έχει γλιτώσει τον υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Λιόν, Πιέρ Σαζ, συμμερίζεται τον κίνδυνο, όπως αποκάλυψε και στις χθεσινές (06/12) δηλώσεις του μετά τη συντριβή από τη Μαρσέιγ, με το αγωνιστικό, ωστόσο, μέλλον της γαλλικής ομάδας να προμηνύεται δυσοίωνο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X