UEFA: Ομάδα ειδικών για τη μελέτη τραυματισμών πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στις γυναίκες

UEFA: Ομάδα ειδικών για τη μελέτη τραυματισμών πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στις γυναίκες
Photo Credits: INTIME

Έρευνες της UEFA για τους τραυματισμούς των γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA εισήγαγε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για την υγεία των γυναικών με στόχο να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση των τραυματισμών του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (6-12-23) η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Έχει δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο ευαισθητοποίησης για τραυματισμούς του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, για όλα τα μέλη της γυναικείας ποδοσφαιρικής κοινότητας, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών.

«Η αντιμετώπιση του τραυματισμού του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γυναικείο ποδόσφαιρο είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία των αθλητών και την πρόοδο του αθλήματος», δήλωσε ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της UEFA, Ζόραν Μπατιάρεβιτς.

Πολλές παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλίδων Λία Γουίλιαμσον και Μπεθ  Μιντ, έχασαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών νωρίτερα φέτος λόγω σημαντικών τραυματισμών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X