Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι θα κερδίσει την Premier League»

Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι θα κερδίσει την Premier League»
Photo Credits: INTIME

Αισιόδοξος ο Γκουαρντιόλα για την ομάδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ότι η ομάδα του θα κατακτήσει την Premier League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παρά τις ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Οι πρωταθλητές είναι τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ και τρεις λιγότερους από την Άρσεναλ που μπορεί να προχωρήσει πέντε βαθμούς μακριά στην κορυφή με μια νίκη στο Λούτον αργότερα απόψε (5-12-23).

«Η αίσθηση μου σήμερα είναι ότι θα κερδίσουμε την Premier League», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού (6-12-23) αγώνα της Σίτι με την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι.
«Αν παίξουμε στο επίπεδο της Λίβερπουλ ή της Τότεναμ, θα το ξανακάνουμε. Ο κόσμος δεν το πιστεύει μετά από τρεις ισοπαλίες, αλλά θα το κάνουμε ξανά. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, καμία ομάδα δεν το έχει κάνει ακόμα, να κατακτήσει τέσσερις τίτλοι Premier League στη σειρά, και γι’ αυτό η δυσκολία είναι εκεί.»

Η Σίτι έφερε 3-3 εντός έδρας από την Τότεναμ την Κυριακή μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ και το συναρπαστικό 4-4 στην Τσέλσι. Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ανησυχούσε για τα γκολ που δέχτηκε, αλλά τα στατιστικά της συγκρίνονται με αυτά της περασμένης σεζόν, όταν η Σίτι κέρδισε το «τρεμπλ».

«Λέω ότι ο μέσος όρος των ευκαιριών είναι χαμηλότερος εκτός από το παιχνίδι με την Τσέλσι. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στο ίδιο επίπεδο με τις προηγούμενες σεζόν, όταν κερδίσαμε πολλούς τίτλους», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι θαυμάζει πολύ τον Ουνάι Έμερι:

«Πάντα όταν φεύγει, οι ομάδες είναι καλύτερες σε όλα τα τμήματα, τα αποτελέσματα, οι παίκτες, ο έλεγχος των υψηλών πιέσεων, οι βαθιές, στημένες φάσεις και οι μεταβάσεις, είναι εξαιρετικό», εξήγησε. «Η πορεία, η φόρμα που έχουν αυτή τη σεζόν, ειδικά στην έδρα τους, γιατί έχουν κερδίσει τα πάντα, αλλά και εκτός έδρας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πριν και το ξέρουμε τώρα.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X