Σάλος με τις απειλές θανάτου στον Παπαπέτρου και την οικογένεια του - Ενημερώθηκαν UEFA, ΚΕΔ και Αστυνομία για όσα συνέβησαν στο Βόλος - Ολυμπιακός!

Σάλος με τις απειλές θανάτου στον Παπαπέτρου και την οικογένεια του - Ενημερώθηκαν UEFA, ΚΕΔ και Αστυνομία για όσα συνέβησαν στο Βόλος - Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Εκρπόσωπος της UEFA αλλά και η Ελληνική αστυνομία ενημερώθηκαν για τις απειλές που δέχθηκε ο διαιτητής του Βόλος Ολυμπιακός Τάσος Παπαπέτρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα των απειλών προς τον Τάσο Παπαπέτρου διαιτητή του Βόλο Ολυμπιακός το οποίο και διεκόπηκε. Μάλιστα ο Έλληνας διαιτητής έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία έτσι ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του.

Μάλιστα εκπρόσωπος της UEFA επικοινώνησε με τον διαιτητή για να δείξει την στήριξη τη ευρωπαϊκής ομοσπονδίας προς αυτόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ των όσων ειπώθηκαν στον έλληνα ρέφερι, είναι πως στην Ελβετία θεωρούν αδιανόητο να πραγματοποιηθεί κάποια απειλητική κίνηση προς τον ίδιο ή μέλος της οικογένειάς τους.

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει ενημερωθεί σχετικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X