Κοινή δράση για τον Μιχάλη Κατσούρη και τον Άλκη Καμπανό στο ΑΕΚ-Άρης (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις με δολοφονία Κατσούρη: Πού βρέθηκε στο μαχαίρι το DNA του οπαδού που συνελήφθη – Το «ατύχημα» που εξετάζει η Αστυνομία
Photo Credits: INTIME

Την μνήμη των δυο αδικοχαμένων φιλάθλων θα τιμήσουν πριν το αυριανό ΑΕΚ-Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ όμορφη κίνηση στη μνήμη του Άλκη Καμπανού και του Μιχάλη Κατσούρη ετοιμάζεται πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ της Δομής «Εις το όνομα του Άλκη», Λευτέρης Παππάς στο Action 24, ένα ιδρυτικό μέλος της Δομής θα αφήσει λουλούδια στο πέταλο μπροστά από το πανό με τη φωτογραφία του Μιχάλη Κατσούρη, τιμώντας τη μνήμη του, αλλά και τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

«Πριν την έναρξη του ματς, ένα ιδρυτικό μέλος θα τοποθετήσει ένα στεφάνι με λουλούδια μπροστά στο πανό με τη φωτογραφία του Μιχάλη Κατσούρη. Είναι μια συμβολική κίνηση στη μνήμη των δύο αυτών νέων ανθρώπων που χάθηκαν άδικα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X