Aπάντηση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «51 ετών κι ακόμα λες ψέματα-Πήρες το πρωτάθλημα υποκρισίας»

Aπάντηση Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: «51 ετών κι ακόμα λες ψέματα-Πήρες το πρωτάθλημα υποκρισίας»
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Νέρι Καστίγιο και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η κόντρα του Νέρι Καστίγιο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς καθώς ο πρώτος δεν άφησε ασχολίαστες τις νέες δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του.

«Ο Καστίγιο ήταν το Νο1 πειραχτήρι, σε όλους έκανε πλάκες δεν χαμπάριαζε. Μέχρι ένα σημείο έκανε και σε εμένα, δοκίμαζε μέχρι όπου τον παίρνει. Έπαιρνε κλειδιά, έβαζε κάτι κρέμες καυτερές. Άμα τον ρωτήσουμε ξέρει ποια είναι η θέση του; Άμα μου πει… Δεν ξέρω ποια θέση θα του ταίριαζε.

Τώρα γιατί έβγαλε πίκρα δεν ξέρω. Την άποψη αυτή δεν την λες μετά από 15-20 χρόνια. Έπαιζα και μπακ, έπαιζα και εξτρέμ, έπαιζα σε πολλές θέσεις. Ο Καστίγιο ήταν εξαιρετικός παίκτης, απλά μπορούσε και ανά πάσα στιγμή να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Του ζητάω συγγνώμη αν του στέρησα την καριέρα, αλλά δεν στέκει» είπε ο Τζόρτζεβιτς και η απάντηση από τον Καστίγιο, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν άργησε να έρθει…

«Περιμένεις η ομάδα να μην πάει καλά μπας και λένε το όνομά σου και γυρνάς πίσω. Αυτό σε νοιάζει μόνο. Δεν είναι τυχαίο που άλλη μια φορά μπήκες και δίνεις συνέντευξη 3-4 μέρες πριν παίξουμε τον αγώνα στη Γερμανία. Τα είχες όλα υπολογισμένα.

Ο Μαρινάκης κάτι ήξετε και σε κατάλαβε. Δεν είναι τυχαίο που σε έβγαλε έξω. Αλλά εσύ είσαι επιστήμονας να παραμυθιάζεις τον κόσμο. Ξέρεις υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ιδέα για ποδόσφαιρο και ότι ακούνε ή διαβάσουν και τα λες και τα πιστεύεις. 51 χρόνων πήγες και ακόμα συνεχίζεις να λες ψέματα. Τώρα έχεις 13 πρωταθλήματα, 12+1. Πήρες πρωτάθλημα υποκρισίας» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Καστίγιο.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X