Premier League: Κινδύνεψε αλλά κέρδισε η Άρσεναλ (2-1) την Γουλβς

Premier League: Κινδύνεψε αλλά κέρδισε η Άρσεναλ (2-1) την Γουλβς
Photo Credits: INTIME

Ο Άρσεναλ βρέθηκε νωρίς με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ, με την Γουλβς, όμως να μειώνει για το τελικό 2-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρειάστηκε η Άρσεναλ, όμως στο τέλος πανηγύρισε την νίκη με 2-1 επί της Γουλβς, που την κράτησε στην κορυφή της Premier League και αυτή την εβδομάδα.

Η Αρσεναλ ξεκίνησε δυνατά, πέτυχε γρήγορα δύο γκολ και στη συνέχεια θέλησε να κατεβάσει ταχύτητα για να διαφυλάξει δυνάμεις και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αλλά τελικά νίκησε με 2-1 στο Λονδίνο τη Γουλβς, για την 14η αγωνιστική στην Premier League, παραμένοντας έστω και αγχωτικά για μια ακόμη εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα μπήκε στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με τα γκολ των Σάκα (6′) και Οντεργκαρντ (13′), αλλά στα τελευταία λεπτά ανησύχησε τους φιλάθλους της, καθώς ο Κούνια μείωσε στο 86ο λεπτό και στις καθυστερήσεις πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Η Μπέρνλι στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς διέλυσε στην έδρα της τη Σέφιλντ Γιουνάτεντ με 5-0 στο ντέρμπι της «ουράς» και βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ελπίζοντας πως τελικά θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο ματς αυτό ο Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε ξανά άτυχος. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος μπακ υπέστη μυικό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό, έχοντας επιστρέψει προ εβδομάδων από απουσία 1,5 μήνα λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Την ίδια ώρα η Λούτον γνώριζε την ήττα στο Λονδίνο από την ανώτερη Μπρέντφορντ με 3-1.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X