Παυλόπουλος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: «Είναι ένας χώρος ιστορίας που διδάσκει σε όλους τους Έλληνες» (VIDEO)

Παυλόπουλος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: «Είναι ένας χώρος ιστορίας που διδάσκει σε όλους τους Έλληνες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στη σημασία του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι Παυλόπουλος, Σταθόπουλος και Γεωργιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πολιτισμική σημασία του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού που φιλοξενείται στην OPAP Arena στάθηκαν στις δηλώσεις του μετά τη σημερινή τους επίσκεψη ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και έγκριτοι νομικοί, Μιχάλης Σταθόπουλος και ο έγκριτος νομικός, Απόστολος Γεωργιάδης.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ, της ομάδας της προσφυγιάς, είναι ένας χώρος αθλητισμού και πολιτισμού και κυρίως ένας χώρος ιστορίας», δήλωσε μετά τη σημερινή του επίσκεψη στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Είναι ένας χώρος ιστορίας που διδάσκει σε όλους τους Έλληνες», συμπλήρωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Από την πλευρά του το μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και έγκριτος νομικός, Μιχάλης Σταθόπουλος επισήμανε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα το καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που μπορεί κανείς να το χαρακτηριστεί Ναό μνήμης για ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού».

Τέλος, ο Απόστολος Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο αναδείχθηκε ένα κέντρο Πολιτισμού και αξίζουν συγχαρητήρια στους σχεδιαστές και πρωτίστως στον Δημήτρη Μελισσανίδη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X