Τιμητικές επισκέψεις στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού με Μελισσανίδη παρόντα

Τιμητικές επισκέψεις στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού με Μελισσανίδη παρόντα
Photo Credits: INTIME

Όσοι βρέθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν ανοίξει κι επίσημα τις πύλες του για το κοινό, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στην Νέα Φιλαδέλφεια, δέχθηκε σήμερα (Σάββατο 2/12) κάποιες πολύ τιμητικές επισκέψεις, όπως και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το γήπεδο της ΑΕΚ όπως χτίστηκε από τον Μελισσανίδη είναι χώρος αθλητισμού και πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα στο Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και η Ακαδημία Αθηνών, εκπροσωπούμενη από τον νυν πρόεδρο της, καθηγητή και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Σταθόπουλο και τον πρώην πρόεδρό της, διακεκριμένο νομικό και καθηγητή κ. Απόστολο Γεωργιάδη.

Οι ξεχωριστοί επισκέπτες του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού έγιναν δεκτοί σε αυτό από τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και ξεναγήθηκαν στους χώρους του από την διευθύντρια του κ. Έφη Μαυροπούλου. Μαζί τους κατά την διάρκεια της επίσκεψης ήταν και οι πρώην υπουργοί κ.κ Κώστας Λαλιώτης και Γιώργος Λιάνης.

Επίσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X