Η Άστον Βίλα έκανε καταγγελία στην UEFA για τη Λέγκια και τους οπαδούς της

Η Άστον Βίλα έκανε καταγγελία στην UEFA για τη Λέγκια και τους οπαδούς της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα ανέφερε ότι έχει καταθέσει καταγγελία στην UEFA για τη συμπεριφορά της Λέγκια Βαρσοβίας και των οπαδών της, μετά τα επεισόδια που έγιναν πριν το μεταξύ τους αγώνα του Conference League.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του ματς στο «Βίλα Παρκ» και η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στους ταξιδιώτες φιλάθλους, αφήνοντας άδεια την κερκίδα. Η αγγλική ομάδα κέρδισε τον αγώνα με 2-1.

«Η Άστον Βίλα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία στην UEFA για τη συμπεριφορά της Λέγκια Βαρσοβίας και των οπαδών της πριν από τον χθεσινοβραδινό αγώνα του UEFA Europa Conference League στο Βίλα Παρκ», ανέφερε η Άστον Βίλα.

Η Λέγκια Βαρσοβίας σημείωσε ότι η Άστον Βίλα είχε παραχωρήσει στον πολωνικό σύλλογο χαμηλότερη κατανομή εισιτηρίων από αυτή που δικαιούνταν σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.

Η Άστον Βίλα στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η Λέγκια είχε ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της κατανομής των εισιτηρίων τέσσερις εβδομάδες πριν από τον αγώνα, προσθέτοντας ότι οι υπεύθυνοι της πολωνικής ομάδας αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν εάν θα αποδεχτούν την κατανομή τους μέχρι τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης.

«Η έλλειψη συνεργασίας και η απογοήτευση από τους αξιωματούχους της Λέγκια Βαρσοβίας πριν από τον αγώνα ήταν εντελώς απαράδεκτη και βαθιά απογοητευτική», δήλωσε ο Κρις Χεκ, εκπρόσωπος της Άστον Βίλα.

«Αυτή η συμπεριφορά αύξησε τον κίνδυνο στον οποίο υποβλήθηκαν αστυνομικοί των Γουέστ Μίντλαντς και οι δικοί μας οπαδοί πριν από τον αγώνα και οι σκηνές αταξίας από τους οπαδούς της Λέγκια δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ή στην πολιτισμένη κοινωνία».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X