Βλάχοβιτς: «Πολύ χαρούμενος που έμεινα στη Γιουβέντους - Να επιστρέψουμε στο Champions League»

«Πολύ κοντά στη Μπάγερν ο Βλάχοβιτς»
Photo Credits: INTIME

 Συνέντευξη έδωσε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους της Γιουβέντους αλλά και για την απόφασή του να μείνει στη «Μεγάλη Κυρία».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σε συνέντευξη στη «Gazzetta Dello Sport», λέγοντας πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει, ενώ μίλησε και για τον στόχο του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη Gazzetta Dello Sport:

«Δεν είχα άγχος που δεν είχα σκοράρει για αρκετό καιρό. Δεν έχω κάποιο μυστικό εκτός από την καθημερινή δουλειά. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, όπως και η ζωή, αλλά η διαφορά είναι η ψυχολογία σου, το πόσο μπορείς να μείνεις «καθαρός» και να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Δεν είχα ανησυχήσει, ήθελα απλά να βοηθήσω την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.

Για το αν ονειρεύονται στη Γιουβέντους την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να ονειρεύονται, όλοι έχουμε τους στόχους μας, προσωπικούς αλλά και ως ομάδα. Προτεραιότητα είναι να τερματίσουμε στην τετράδα και να παίξουμε ξανά στο Champions League. Μετά θα δούμε που θα είμαστε στη βαθμολογία και τι μπορούμε να κάνουμε.

Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε την θέληση να κερδίζουμε διότι η φανέλα της Γιουβέντους το απαιτεί. » Για την ενδεχόμενη μεταγραφή: «Ήμουν σίγουρος πως ήθελα να μείνω. Οι θόρυβοι είναι εδώ, είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως αν ξεκινήσουμε να ακούμε τους πάντες τότε θα τρελαθούμε.

Απομονώθηκα και στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα, είναι αυτό που ήθελα. Είναι πολύ καλύτερο να αγωνίζεσαι στη Γιουβέντους από ό,τι φανταζόμουν. Μόνο όταν είσαι μέσα σε αυτή την ομάδα μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός της και τι συμβαίνει γύρω. Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία, ήθελα πάντα να μείνω «μπιανκονέρι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X