Γκουαρντιόλα: «Άνθρωποι σαν τον Ποστέκογλου κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο»

Γκουαρντιόλα: «Άνθρωποι σαν τον Ποστέκογλου κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Άγγελο Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπόκλιση στον Άγγελο Ποστέκογλου έκανε σήμερα (1-12-23) ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Τότεναμ στην Premier League:

«Άνθρωποι σαν τον Ποστέκογλου κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τις ομάδες τους: πώς πιέζουν, πώς χρησιμοποιούν τον τερματοφύλακα, τα μπακ τους που μετατρέπονται σε επιθετικούς χαφ. Δεν το είχα ξαναδεί! Ποτέ! Είναι ιδέα του.

Αυτό που έκανε ο Άγγελος στην Ιαπωνία, στη Σέλτικ και τώρα στην Τότεναμ είναι απίστευτο. Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι προπονητής, αλλά είμαι και θεατής. Απολαμβάνω το παιχνίδι του. Όλοι στην Αγγλία το βλέπουν ότι τα πάει καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας για τον Άγγελο Ποστέκογλου (γεννημένος στην Αθήνα στις 27/8/1965 και μεγαλωμένος στην Αυστραλία από πέντε ετών).

«Προτρέπω όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο γιατί θα περάσουν καλά. Κάθε σεζόν, η Premier είναι καλύτερη και υπάρχουν περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν στον αγώνα για την κατάκτησή της», συνέχισε, ενώ αναφέρθηκε και στον αρχηγό του Κάιλ Γουόκερ:

«Ο Κάιλ είναι ο ίδιος. Ήταν ήδη εξίσου επιδραστικός πριν γίνει αρχηγός, αλλά τώρα οι παίκτες αποφάσισαν ότι έπρεπε να έχει αυτή τη θέση. Είναι ο ίδιος αλλά με λίγη περισσότερη ευθύνη. Αν έχουμε μια κατάσταση στα αποδυτήρια, μπορεί να τη λύσει. Είμαι ενθουσιασμένος».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X