Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα είπε όλα για την επιστροφή στον πρώην σύζυγό της με 5 λέξεις και «τελείωσε» τους haters της (VIDEO)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα είπε όλα για την επιστροφή στον πρώην σύζυγό της με 5 λέξεις και «τελείωσε» τους haters της (VIDEO)

Ρεπόρτερ την ρώτησε γιατί επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη και όταν ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» τη ρώτησε, γιατί επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό», εκείνη του απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Ακόμη, σχετικά με το αν είναι μια μορφή bullying το να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X