Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Conference League!

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Conference League!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK έχει την τύχη της στα χέρια της για το ευρωπαϊκό της μέλλον!

Μετά την ήττα της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Μπράιτον, η Μαρσέιγ έκανε το… χατίρι της ΑΕΚ και νίκησε 4-3 τον Άγιαξ και τον άφησε τελευταίο στη βαθμολογία.

Έτσι η Ένωση παίζει για δύο αποτελέσματα στο τελευταίο ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ σε δύο εβδομάδες με στόχο την πρόκριση στο Conference League.

Σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για το Conference League, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει 2η σε κάποιον από τους οχτώ ομίλους. Εκείνον του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένου, αφού έχει κλειδώσει την πρωτιά κι άφησε οριστικά την Άιντραχτ πίσω του.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι άλλες επτά 2ες των ομίλων της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης, είναι οι Σλόβαν, Μακάμπι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρρος και Λουντογκόρετς. Αντίπαλοι δηλαδή στα μέτρα των ελληνικών κλαμπ, αλλά που δεν μπορούν επουδενί να υποτιμηθούν. Πιο δυνατή φυσικά είναι στα χαρτιά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία κέρδισε μέσα/έξω ο ΠΑΟΚ στον όμιλο.

Αναλυτικά οι οχτώ αντίπαλοι με τα σημερινά δεδομένα:

Σλόβαν Μπρατισλάβας (1ος όμιλος)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (2ος όμιλος)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3ος όμιλος)
Μπόντο Γκλιμτ (4ος όμιλος)
Λέγκια (5ος όμιλος)
Φερεντσβάρος (6ος όμιλος)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης (7ος όμιλος)
Λουντογκόρετς (8ος όμιλος)

Τα πάντα βέβαια μπορεί να ανατραπούν μετά την τελευταία αγωνιστική. Στον 1ο όμιλο για παράδειγμα η Λιλ είναι μεν το φαβορί για την πρωτιά, αλλά βρίσκεται μόλις στο +1 από τη Σλόβαν. Στον 2ο η πρωτοπόρος Γάνδη επίσης είναι μόνο ένα βαθμό πάνω από τη Μακάμπι.

Στον 3ο η Ντιναμό καλείται σφραγίσει την πρωτιά φιλοξενώντας την αδύναμη Μπαλκάνι, που όπως και η Αστάνα βρίσκονται στο -2.

Στον 4ο η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Μπόντο για δύο αποτελέσματα.

Στον 5ο η Λέγκια υποδέχεται την Άλκμααρ και της αρκεί ο βαθμός. Αν χάσει όμως, μένει 3η στην ισοβαθμία.

Στον 6ο όμιλο η Φερεντσβάρος υποδέχεται τη Φιορεντίνα και με νίκη θα πάρει εκείνη την πρωτιά. Αν όμως χάσει, μπορεί να την προσπεράσει και η Γκενκ που τώρα είναι 3η.

Ο 7ος όμιλος είναι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ σίγουρα 2η και στον 8ο γίνεται ο… κακός χαμός, με τη Λουντογκόρετς να υπερτερεί κατά ένα γκολ της ισόβαθμης Φενέρμπαχτσε, ενώ μόλις στο +1 βρίσκεται η Νόρντζελαντ, την οποία υποδέχονται οι Βούλγαροι την τελευταία αγωνιστική.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X