Άγριο ξεφωνητό στη γενική διευθύντρια της Σεβίλλης: «Φύγε, μας οδηγείς στην καταστροφή»

Άγριο ξεφωνητό στη γενική διευθύντρια της Σεβίλλης: «Φύγε, μας οδηγείς στην καταστροφή»
Photo Credits: INTIME

Οργή των οπαδών της Σεβίλλης κατά της γενικής διευθύντριας της ομάδας μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν (2-3)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέφυγε η κατάσταση στη Σεβίλλη. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν (2-3) χάθηκαν οι ελπίδες πρόκρισης στο Champions League, ενώ μόνο με νίκη στη Γαλλία επί της Λανς θα συνεχίσουν οι Ανδαλουσιανοί στην Ευρώπη ως τρίτοι μέσω του Europa League.

Η οργή των οπαδών εκφράστηκε στο πρόσωπο της γενικής διευθύντριας Καρολίνα Αλές, που αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αποχώρησή της από το γήπεδο. Το εξαγριωμένο πλήθος φώναζε «φύγε από εδώ, δεν σε θέλουμε, μας οδηγείς στην καταστροφή», ενώ την πλησίασε πολύ επικίνδυνα και με την παρέμβαση της ασφάλειας μπόρεσε να επιβιβαστεί σε ένα αυτοκίνητο και να αποχωρήσει, τη στιγμή που οι οπαδοί καλούσαν όλη τη διοίκηση σε παραίτηση.

«Δεν πρόκειται να με τρομοκρατήσουν», ήταν η απάντηση της ίδιας, ενώ ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Πέπε Κάστρο, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. «Είμαστε όλοι θυμωμένοι. Όπως νιώθει ο κόσμος, νιώθουμε κι εμείς στη διοίκηση. Όμως πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης», είπε.

Πέρα από την απογοητευτική πορεία στην Ευρώπη, η Σεβίλλη παραπαίει και στο πρωτάθλημα, όπου είναι 15η με μόλις 12 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X