Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αραούχο, «κόβοντας» τον αέρα στην Μπάγερν (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα: Έχει 15 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής στην σεζόν
Photo Credits: INTIME

Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για τον Αραούχο, όμως η Μπαρτσελόνα του προσφέρει νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κορυφαίο κεντρικό αμυντικό εξελίσσεται ο  Ρόναλντ Αραούχο υπό τις οδηγίες του Τσάβι, καθώς έχει βελτιωθεί πολύ και ταυτόχρονα έχει βελτιώσει και την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού ολοκληρώνεται το 2026, ωστόσο, πολλές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κοιτάζουν την περίπτωσή του και μια εξ αυτών είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Γερμανίας ενδιαφέρονται για τον 24χρονο, ο Τόμας Τούχελ του έχει μεγάλη αδυναμία, όμως η Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να ξεκινήσει συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να μπουν σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον Αραούχο, το οποίο θα έχει βελτιωμένες ετήσιες αποδοχές και θα τον δέσει μια για… πάντα στη Βαρκελώνη.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος μετράει 12 συμμετοχές με ένα γκολ και συνολικά με την Μπαρτσελόνα 125 αναμετρήσεις με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.

 

 

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X