Μπράιτον: Παρουσία Άγγλων αστυνομικών η άφιξη των οπαδών της στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ

Μπράιτον: Παρουσία Άγγλων αστυνομικών η άφιξη των οπαδών της στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Μπράιτον ταξίδεψαν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ μαζί με Άγγλους αστυνομικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Άγγλοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και αυτό φαίνεται και από το ταξίδι των οπαδών της Μπράιτον στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον αγγλικό τύπο και δη στον τοπικό Τύπο του Μπράιτον, από το βράδυ της Τρίτης βρίσκονται στην Ελλάδα Άγγλοι αστυνομικοί. Κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτόγνωρο. Συμβαίνει και με άλλες αγγλικές ομάδες, ενώ για την Μπράιτον έχει γίνει το ίδιο τόσο στη Μασσαλία όσο και στο Άμστερνταμ.

Επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης είναι ο Ντάρεν Μπάλκαμ που προέρχεται από την Αστυνομία του Σάσεξ και μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός, καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ μαζί του είναι και αρκετοί συνάδελφοί του.

Επίσης στον αγγλικό Τύπο αναφέρουν πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι οπαδοί της Μπράιτον μπορούν να καταναλώνουν αλκοόλ στις εξέδρες της OPAP Arena. Και απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχουν διαβουλεύσεις ούτως ώστε κάτι τέτοιο να επιτραπεί ως εξαίρεση, όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, καθώς εντός του γηπέδου της ΑΕΚ δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ στις θύρες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X