Σίρερ για το πέναλτι υπέρ της Παρί: «Τι σκ@τά απόφαση ήταν αυτή!»

Σίρερ για το πέναλτι υπέρ της Παρί: «Τι σκ@τά απόφαση ήταν αυτή!»
Photo Credits: INTIME

Ο Άλαν Σίρερ δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με το πέναλτι που καταλογίστηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλαν Σίρερ εξέφρασε στο twitter τα παράπονα του σχετικά με το πέναλτι που καταλογίστηκε κατά της Νιουκάστλ στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1- στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη σε ένα πέναλτι που… ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε μια προσπάθεια να φέρει την μπάλα στην περιοχή, αυτή κόντραρε πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι του Τίνο Λιβραμέντο.

Ο Πολωνός διαιτητής του παιχνιδιού αφού είδε τη φάση στο VAR αποφάσισε ότι υπάρχει παράβαση, δείχνοντας την άσπρη βούλα, ο Κιλιάν Έμπαπέ ήταν εύστοχος και έτσι η Παρί «έσωσε» τον βαθμό.

«Κάνε μου τη γαμ@@@@χάρη, Τι σκ@τά απόφαση ήταν αυτή» έγραψε ο οργισμένος ο Σίρερ στο Twitter.  «Φοβερή εκτός έδρας εμφάνιση από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν θα έπρεπε να χαλαστεί από μία αηδιαστική απόφαση. Συγχαρητήρια Νιούκαστλ» σχολίασε, επίσης, ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός για την εμφάνιση της Νιούκαστλ στο Παρίσι.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X