VAR: Σκέψεις για παρέμβαση σε κόρνερ, φάουλ και δεύτερες κίτρινες!

VAR: Σκέψεις για παρέμβαση σε κόρνερ, φάουλ και δεύτερες κίτρινες!
Photo Credits: INTIME

Το VAR παίρνει τα ηνία στο ποδόσφαιρ. Σκέψεις για παρέμβαση σε κόρνερ, φάουλ και δεύτερες κίτρινες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και μεγαλύτερος αναμένεται να είναι ο ρόλος του VAR στο ποδόσφαιρο, με την IFAB να επεξεργάζεται σενάρια με παρεμβάσεις της τεχνολογίας σε κόρνερ, φάουλ και κίτρινες κάρτες.

Με γνώμονα την επανάσταση στο ποδόσφαιρο φαίνεται πως θα διεξαχθεί το τελευταίο συμβούλιο της IFAB, καθώς οι προσωρινές αποβολές και η τροποποίηση του οφσάιντ δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές που θα τεθούν επί τάπητος. Κεντρικός άξονας γύρω από τη θεματολογία που θα συζητήσουν οι νομοθέτες του ποδοσφαίρου πρόκειται να σχετίζεται επίσης με το VAR, το οποίο αναμένεται να αναλάβει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες.

Τη στιγμή που τα παράπονα ποδοσφαιριστών και προπονητών όλο και αυξάνονται γύρω από τον ρόλο της τεχνολογίας, το αρμόδιο όργανο που ορίζει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου τείνει να αναβαθμίσει τον ρόλο του VAR και να το εξουσιοδοτήσει με λόγο γύρω από (αμφιλεγόμενες) αποφάσεις για κόρνερ, φάουλ και δεύτερες κίτρινες κάρτες!

Οποιαδήποτε αλλαγή πάντως θα προκύψει κατόπιν συμφωνίας με τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ σύμφωνα με «AS» και «Times» στην IFAB θέλουν να βεβαιωθούν πως οι αλλαγές δεν θα επιφέρουν επιπρόσθετες καθυστερήσεις στους αγώνες.

Την ίδια στιγμή οι νομοθέτες επενδύουν απόλυτα και πάνω στην τεχνολογία του ημι-αυτόματου οφσάιντ, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των διαιτητών που το θεωρούν μεγάλη βοήθεια προς τη δουλειά τους. Στο συνέδριο παράλληλα θα εξεταστεί και η διαύγεια γύρω από τα χέρια στην περιοχή και το πότε πρέπει να τιμωρούνται με πέναλτι.

Όλα τα παραπάνω θα βρεθούν στην ατζέντα του διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη (28/11), αλλά οι σχετικές αποφάσεις θα επικυρωθούν τον επόμενο Μάρτιο κατόπιν ψηφοφορίας των μελών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X