Όταν αρχίζουν τα δύσκολα, βγαίνουν τα... κομάντα

Όταν αρχίζουν τα δύσκολα, βγαίνουν τα... κομάντα
Photo Credits: INTIME

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ Betsson θα βρει μπροστά της το δίδυμο Τσαρούχα-Κατραχούρα

Να θες να αγιάσεις και να μην σου επιτρέπουν δηλαδή. Η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα και από σήμερα το μεσημέρι που ανακοινώθηκαν οι διαιτητές πήραμε όλοι το μήνυμα.

Η ΚΕΔ προκαλεί και πάλι την ΑΕΚ με τον ορισμό των Τσαρούχα, Κατραχούρα και Παπαπέτρου. Παιδιά να κατέβει η ΑΕΚ να παίξει στην Πάτρα ή θα είναι τσάμπα έξοδα, για να ξέρουμε. Αυτό το δίδυμο Τσαρούχα – Κατραχούρα, πρέπει να είναι πολύ ταιριαστό για να πηγαίνουν μαζί στα κρίσιμα ματς. Αν θυμάστε, στην δεύτερη αγωνιστική στο ΣΕΦ, που η ΑΕΚ θα κέρδιζε αν δεν υπήρχαν τα μαγικά των γκρι στα τελευταία λεπτά, αυτό το δίδυμο έκανε θραύση περισσότερο και από το Μιλουτίνοφ-Φαλ.

Το προηγούμενο Σάββατο, που το αγαπημένο παιδί της ΕΟΚ, ο Προμηθέας, πήγε στο « Nick Galis Hall», είχε την καλύτερη διαιτησία που είχε φέτος ομάδα εκεί μέσα και φυσικά πέρασε περίπατο. 30 φάουλ σφύριξαν στον Άρη, όχι ότι δεν τα κάνουν και αυτοί, παίζοντας ξύλο, αλλά ο Προμηθέας είναι η μόνη ομάδα φέτος που τα πήρε. Διαιτητές της αναμέτρησης; Τσαρούχα, Κατραχούρας. Τι τρομερή σύμπτωση ε;

Δηλαδή σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Προμηθέα, θα παίξουν πάλι οι δύο ίδιοι διαιτητές. Δεν υπάρχουν άλλοι στην Ελλάδα άραγε; Η μήπως έχουν πάρει εργολαβία τον Προμηθέα τώρα που αρχίζει και δυσκολεύει το πρόγραμμα του; Θα είναι η 3η φορά φέτος που θα παίξει παιχνίδι του Προμηθέα η Τσαρούχα μαζί με τον Κατραχούρα και δεύτερη συνεχόμενη.

Και για να το έχουν από παντού δεμένο ήρθε και η τελικό χτύπημα. Στις 17:15 παίζει ο Παναθηναϊκός με την Καρδίτσα και στις 18:00 παίζει η ΑΕΚ με τον Προμηθέα. Η ΕΡΤ λοιπόν αποφάσισε να δείξει τον Παναθηναϊκό και να μεταφέρει την Ένωση στο ERTflix. Έτσι ώστε να μην μπορεί να δει όλη η Ελλάδα το σόου της Πάτρας, άλλωστε μπροστά σε τέτοιο ντέρμπι με την Καρδίτσα, ποιος μπορεί να αντισταθεί;

Και να θέλει κάποιος να το θεωρήσει σύμπτωση, δεν γίνεται. Η ΑΕΚ κατεβαίνει λοιπόν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την βαθμολογία του πρώτου γύρο, γνωρίζοντας ότι θα έχει 100-0 διαιτησία απέναντι της. Σας βλέπει όλη η Ελλάδα, μην ξεφτιλίζεστε έτσι.

Ενωσίτης

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X