Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρετά τον Αντώνη Παραγιό!

Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρετά τον Αντώνη Παραγιό!
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Αντώνη Παραγιό.

Δείτε την την ανάρτηση:

Δεν πίστευα ποτέ μέχρι να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τον Αντώνη Παραγιό ότι ένας ποδοσφαιριστής ετών 85 -τότε- θα μπορούσε να θυμάται τα πάντα για την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και για την ΑΕΚ των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων.

Μου είχε κάνει την τιμή στο πλαίσιο του αφιερώματος της εφημερίδας «Goal News» για τα 90 χρόνια της ιστορίας της ΑΕΚ τον Απρίλιο του 2014 να τον μεταφέρω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και το ακανόνιστο χωράφι που ήταν τότε το ολοκληρωμένο σήμερα σπίτι της ομάδας για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Αυτή ήταν και η… μεγάλη μου συμβολή στο αφιέρωμα!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την πλήρη του διαύγεια και την κρυστάλλινη μνήμη του στην περιγραφή στιγμών και καταστάσεων μίας ηρωικής εποχής, τα σχόλιά του και πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που πίστευε ότι πρόσφερε αλλά και πήρε από την ΑΕΚ, χωρίς καν να υπάρχουν ανεξόφλητα γραμμάτια σε αυτή τη σχέση, χωρίς να έχει την παραμικρή ανάγκη, χωρίς να περιμένει τίποτα απολύτως από την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να έχει την όποια πικρία.
Ένας πραγματικός τζέντλεμαν με ολοκληρωμένη άποψη για το ποδόσφαιρο του τότε και του σήμερα και ένα δικό μου ατόπημα που δεν υπέκλεψα ηλεκτρονικά τις διηγήσεις του από και προς το σπίτι του, μετά τη φωτογράφιση. Έχασα μία σπάνια κατάθεση ιστορίας!

Ένας άνθρωπος σεμνός που είχε βάλει για πάντα την ΑΕΚ στην καρδιά του και είχε κρατήσει για τον εαυτό του τις αναμνήσεις του γνωρίζοντας πως ως αμυντικός που τραυματίστηκε μάλιστα σοβαρά στο πόδι και στην ουσία ολοκλήρωσε πρόωρα την καριέρα του δεν είχε ποτέ καταφέρει να γίνει ο σταρ της πρώτης γραμμής.

Δεν ήταν όμως απλώς και μόνο ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής της δεκαετίας του ’50 κυρίως. Ήταν ένας νοικοκύρης και ένας άξιος οικογενειάρχης μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Ηταν ένας κύριος που πότισε με τον ιδρώτα του τη φανέλα της ΑΕΚ.

Καλό σου ταξίδι κυρ-Αντώνη!

Έζησες την ΑΕΚ όταν μεγάλωνε, στάθηκες ισάξιος δίπλα στις μεγάλες μορφές της και κατάφερες να την δεις ακόμα πιο μεγάλη, λίγο πριν συμπληρώσει τα πρώτα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X