Υπέγραψε μυθικό συμβόλαιο με την Adidas ο Αλεξάντερ-Άρνολντ

Υπέγραψε μυθικό συμβόλαιο με την Adidas ο Αλεξάντερ-Άρνολντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της «Under Armour» στο ποδόσφαιρο από το 2017, είναι πλέον «πρεσβευτής» της Adidas.

Η DailyMail αναφέρει ότι η γερμανική εταιρεία του πρόσφερε πρωταγωνιστικό ρόλο στις καμπάνιες της και ο δεξιός μπακ θα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, με το συμβόλαιό του να ανέρχεται στα 26 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 29,87 εκατομμύρια ευρώ.

Η Adidas έχει τώρα τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Πέδρι (Μπαρτσελόνα), για να προωθήσουν την εμβληματική σειρά Predator. Το μοντέλο αυτό φόρεσε ήδη ο παίκτης της Λίβερπουλ στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (25/11).

Στα Mέσα Kοινωνικής Dικτύωσης, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δημοσίευσε ένα βίντεο γράφοντας «I’m Back» (γύρισα), αναφερόμενος στο γεγονός ότι φορούσε παπούτσια Adidas όταν ήταν μικρός. Τονίζει ότι εμπνεύστηκε από την απίστευτη νίκη της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League του 2005, όταν η αγγλική ομάδα επέστρεψε από το 0-3 για να νικήσει τη Μίλαν στα πέναλτι.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X