Αιχμές Τσατάλη για την απουσία Βίντα-Γιόνσον-Σιμάνσκι-Τσούμπερ από την κορυφαία 11άδα: «Ποτέ οι καλύτεροι δεν ήταν τόσοι πολλοί, όσο σε αυτή την ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Αιχμές Τσατάλη για την απουσία Βίντα-Γιόνσον-Σιμάνσκι-Τσούμπερ από την κορυφαία 11άδα: «Ποτέ οι καλύτεροι δεν ήταν τόσοι πολλοί, όσο σε αυτή την ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη και η αναφορά σε Γενς Γιόνσον, Νταμιάν Σιμάνσι, Ντομαγκόι Βίντα και Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης σχολίασε την 42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ, όπου η Ένωση σάρωσε σε ατομικές διακρίσεις και στην κορυφαία ενδεκάδα της περσινής σεζόν.

Ο Τάσος Τσατάλης, σημείωσε ότι δεν υπήρξαν ποτέ άλλοτε τόσο καλοί παίκτες μαζεμένοι σε μια ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους Βίντα, Σιμάνσκι, Γιόνσον και Τσούμπερ, που απουσίαζαν από την κορυφαία ενδεκάδα.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη στο Facebook:

«Εννοείται ότι σε όλη μου την ζωή φοράω και θα φοράω πάντα κιτρινόμαυρα γυαλιά. Κι εννοείται ότι είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ να συμφωνούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων πως είχε την μισή καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, τον κορυφαίο προπονητή, τον καλύτερο ξένο παίκτη.

Κι εννοείται πως όταν μιλάμε για ψηφοφορίες και συγκεκριμένες διαθέσιμες θέσεις ποτέ τίποτα δεν θα είναι τέλειο.

Μεταξύ μας όμως, έστω για την ιστορία…. Δεν υπήρχε άλλος Βίντα εκτός ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει ακόμη. Δεν μπορείς να μιλάς για αμυντικά χαφ την σεζον 2022-23 και δεν μπορείς να μιλάς ακόμη και να μην ξεκινάς από Σιμάνσκι-Γιόνσον. Μένω στα βασικά γιατί τόσους πολύτιμους και καλύτερους στην Λίγκα στις θέσεις τους, όσους είχε -κι ευτυχώς έχει ακόμη- η νταμπλούχος ΑΕΚ, αυτή την στιγμή δεν βρίσκεις αλλού.

Και επιτρέψτε μου μια ειδική αναφορά, επίσης δεν μπορείς να βρεις παίκτη τόσο καθοριστικό στην έκβαση του πρωταθλήματος όσο πέρσι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Μεταξύ μας λοιπόν και κλείνω, ποτέ εδώ και χρόνια οι καλύτεροι δεν ήταν τόσο πολύ μαζεμένοι σε μια ομάδα, όσο σε αυτή την ΑΕΚ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X